28 oktober 2020

Wethouder blij met uitbreiding sociale huurvoorraad

Vanmiddag vond de ondertekening plaats van een overeenkomst tussen woningbouwvereniging Mozaïek Wonen, de Raad Bouwbedrijf en de gemeente Bodegraven-Reeuwijk voor de bouw van 17 sociale huurwoningen en 32 sociale huurappartementen in de wijk Weideveld in Bodegraven.

Complex met 32 sociale huur-appartementen
17 sociale huur-eensgezinswoningen

Wethouder Dirk-Jan Knol die namens de gemeente zijn handtekening onder de overeenkomst plaatste liet op Twitter weten het een mooie uitbreiding van de sociale huurvoorraad in onze gemeente te vinden en gaf aan er blij mee te zijn.

Planning

De vergunningsprocedure is gestart. De aannemer gaat in het eerste kwartaal 2021 starten met de bouw. De oplevering van de woningen wordt in het eerste kwartaal 2022 verwacht.

Heeft u interesse in een woning?
U wordt geadviseerd alvast in te schrijven op WoningNet en een profiel aan te maken voor de regio Midden-Holland. De kosten zijn eenmalig € 23,-. Ongeveer een half jaar voor de oplevering van de woningen wordt de verhuur gestart. De woningen worden op WoningNet geplaatst. U moet dan zelf reageren op één van de woningen. Houd WoningNet dus goed in de gaten. En volg de informatie op www.mozaiekwonen.nl.

0 Shares
Sluit Menu