7 september 2021

Wervelende preview avond Evertshuis

Afgelopen zaterdagavond ging de rode loper weer uit in het Evertshuis. Ongeveer 70 vrijwilligers en vrienden bezochten de preview avond.
De presentatie van de avond lag in de vakkundige handen van de enige echte ambassadrice van Rotterdam: Marja van Katendrecht. Zij spetterde met haar humor en directheid van het podium af.

Cabaretière Daniëlle Schel speelde een stuk uit haar nieuwe soloprogramma ‘OK’ en zong een ijzersterk slotlied. Flamenco / jazz zangeres Luna Zegers zong een paar prachtige Spaanstalige nummers uit haar voorstelling ‘Entre dos Mundos’.


Tussendoor werden de bezoekers getrakteerd op filmpjes van andere artiesten die dit jaar op het programma staan. Marja van Katendrecht sloot de avond af met een zowel hilarisch, als ontroerend stuk uit haar nieuwe show ‘Marja’s Dooie Sterren Parade’.


De verkoop van tickets (t/m december) kan online via de website. Het tweede deel van het seizoen gaat dit najaar in de verkoop. Voor meer informatie en het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl
De hele avond werd live uitgezonden door BR6. De opname is terug te zien via het YouTube kanaal van BR6.

0 Shares
Sluit Menu