Gepubliceerd 8 augustus 2023

Werkstudenten helpen GHZ de zomer door

Voor ziekenhuizen is het ook deze zomer , waarin de medewerkers op vakantie gaan, weer een hele uitdaging om de roosters rond te krijgen. In het Groene Hart ziekenhuis in Gouda maken ze gebruik van “extra helpers”, dat zijn werkstudenten die veelal in opleiding zijn tot verpleegkundige of een andere zorg gerelateerde opleiding volgen. Zij ondersteunen de verpleegkundigen bij de eenvoudige zorgtaken,

Daardoor kan het Goudse Ziekenhuis de zorg voor de geplande behandelingen en de te verwachten spoedbehandelingen goed opvangen. In de zomer worden in het Groene Hart Ziekenhuis minder operaties ingepland, waardoor er minder zorgpersoneel nodig is.

Tekst Wim Minnaard

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN