4 juli 2022

Werkcafé in Evertshuis voor werkzoekenden

Elke eerste dinsdag van de maand is er tussen 14.00 uur en 16.00 uur een werkcafé in het Evershuis in Bodegraven. Werkzoekenden kunnen zonder afspraak binnenlopen.

Evertshuis

Het Werkcafé is een unieke samenwerking van het WerkgeversServicepunt, Regionaal Mobiliteitsteam en LeerwerkLoket in arbeidsmarktregio Midden-Holland. In mei is in Gouda een pilot gestart. Veel mensen wisten hun weg te vinden naar het loket voor werk-, ontwikkel- en scholingsvragen. Daarom breidt dit initiatief zich uit in de regio.

Vanaf 1 juni is elke dinsdag naast Gouda ook 1 loket in Bodegraven-Reeuwijk of Krimpenerwaard of Waddinxveen in de middag open. Het is gratis, je kunt er terecht zonder afspraak en een kopje koffie of thee staat klaar.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Vrij zonnig maar later meer bewolking

In de ochtend is er nog veel ruimte voor de zon. Geleidelijk aan trekt er sluierbewolking over en in de loop van de middag en in de avond trekt de hemel dicht. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwesten tot westenwind. Het kwik loopt op naar 26°C. In de nacht is het bewolkt en vallen er enkele regen- en onweersbuien. Het koelt niet veel verder af dan 17°C.

Woensdag is er veel bewolking en maar weinig zon. Het ziet er naar uit dat verspreid over de gehele dag en avond enkele regen- en onweersbuien gaan vallen. Hoeveel, hoe heftig en op welke momenten is nu nog lastig aan te geven. Paraplu dus bij de hand. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 23°C wordt het een aangename temperatuur.

Vanaf donderdag weer meer zon en minder kans op buien. 

Foto: VWK Later meer bewolking

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu