Gepubliceerd 20 april 2023

Werk en denk mee met het radioprogramma ‘Gewoon Groen’

Van de redactie.

Sinds kort is er een nieuw radioprogramma te horen bij de lokale omroep BR6: Iedere vrijdag- en zondagmiddag van 5 tot 6 uur kun je luisteren naar “Gewoon Groen”. Het is de spin off van het gelijknamige programma van Gouwestad en informeert je over duurzaamheid, vooral bij jou in de regio, in hapklare brokken en begrijpelijke taal. Niet alleen duurzaam wonen komt aan bod, maar ook tips voor een gezonde en groene leefstijl.

Daarnaast word je geïnformeerd over de natuur in het Groene Hart en de activiteiten die worden georganiseerd, zoals wandelingen en lezingen. De hele klimaatverandering is een serieuze zaak maar de programmamakers zorgen voor een gezellig en informatief programma. Op die manier word je geïnspireerd om anders te kijken naar je dagelijkse routine: wat koop je of juist niet; hoe sta je in het leven?

Het team dat dit programma tot stand brengt is klein en is dus op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een bijdrage willen leveren. Heb je kennis van of ideeën voor duurzaamheid, lifestyle en natuur en wil je dat graag delen en meewerken aan een gezellig radioprogramma: meld je aan via info@gewoongroen.online . Je kunt ook bellen met Jerome Brands: 06-37382545.

“Gewoon Groen” wordt niet alleen gemaakt voor de regio Bodegraven-Reeuwijk. Er is een samenwerking met Gouwestad, de regionale omroep voor Gouda. Het is de bedoeling om dit programma ook met andere lokale omroepen in de regio te delen. Op deze manier kunnen we dit onderwerp in een groter gebied onder de aandacht brengen.

Het radioprogramma is terug te luisteren via deze website bij:
radio uitzending gemist Gewoon Groen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnig weer

In de ochtend is het onbewolkt en veel ruimte voor de zon. Er staat een zwakke noordoostenwind. De thermometer geeft 17°C aan.

In de middag en avond zonnig weer. De zwakke tot matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 21°C.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Maandag eveneens zonnig weer. Er staat een zwakke noordoostenwind. De thermometer geeft in de middag 21°C aan.

Foto: Lambert Reijns

 

MEEST BEKEKEN