Gepubliceerd 22 november 2023

Werk aan Wierickepad

Komende weken wordt er gewerkt aan het Wierickepad in Driebruggen, tussen het Hoogeind en het gemaal. Het gaat om het fietspad van Driebruggen, dat vanaf Custwijc via het Plassengebied naar Reeuwijk en Gouda gaat. De berm wordt verstevigd en het asfalt wordt vervangen. Fietsers en voetgangers kunnen hier hinder van hebben.

Deze en volgende week wordt er aan de berm gewerkt. Fietsers en voetgangers kunnen het werkvak wel voorzichtig passeren. Als de asfalt laag vervangen wordt, is het pad gedurende twee avonden en nachten helemaal afgesloten. Dit geldt voor de nacht van woensdag 6 op donderdag 7 december en van donderdag 7 op vrijdag 8 december. Tussen 19:00 uur en 5:00 uur in de ochtend is het pad daardoor niet toegankelijk.

Bron: nieuws gemeentepagina
Tekst: Iris Onderwater

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN