Gepubliceerd 29 augustus 2023

Welkom Groen hart!

Gewoon groen met duurzaamheid, vooral bij jou in de regio, in hapklare brokken en in begrijpelijke taal. Zo is er deze week Wim van Beek met zijn eigen column deze keer over vervuiling. En nog inspiratie opdoen met betrekking tot verduurzaming? Er zijn binnenkort weer duurzaamheidsmarkten. Wanneer, waarom en waar hoor je in Gewoon Groen aanstaande vrijdag.

En we hebben natuurlijk informatie over natuur in het Groene Hart! Zo hebben we de gewoon groene uitje. Mieke informeert je waar jij heen kunt in de mooie natuur van het Groene Hart!

IVN Natuurkiekers

Daarnaast hebben we informatie over je eigen leefstijl. Want iedere dag kun je iets veranderen in je doen en laten zodat je steeds gezonder en duurzamer leeft. Onze gewoon groener deze maand is Arthur van Dijk. En hoe komt hij eigenlijk (duurzaam!)? op zijn werk?

De hele klimaatverandering is een serieuze zaak maar ons team zorgt ook weer aanstaande vrijdag voor een gezellig programma. Daarnaast geven we je leuke tips, helpen we je om anders te kijken naar je dagelijkse routine, wat je koopt of juist niet en hoe je in het leven staat.

Kortom, kennis en inspiratie delen we met je. Elke vrijdag om 12:00 en 17:00 op BR6. Heb je zelf ideeën? Deel ze met ons en dus met elkaar.

info@gewoongroen.online

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN