Gepubliceerd 29 augustus 2023

Welkom Groen hart!

Gewoon groen met duurzaamheid, vooral bij jou in de regio, in hapklare brokken en in begrijpelijke taal. Zo is er deze week Wim van Beek met zijn eigen column deze keer over vervuiling. En nog inspiratie opdoen met betrekking tot verduurzaming? Er zijn binnenkort weer duurzaamheidsmarkten. Wanneer, waarom en waar hoor je in Gewoon Groen aanstaande vrijdag.

En we hebben natuurlijk informatie over natuur in het Groene Hart! Zo hebben we de gewoon groene uitje. Mieke informeert je waar jij heen kunt in de mooie natuur van het Groene Hart!

IVN Natuurkiekers

Daarnaast hebben we informatie over je eigen leefstijl. Want iedere dag kun je iets veranderen in je doen en laten zodat je steeds gezonder en duurzamer leeft. Onze gewoon groener deze maand is Arthur van Dijk. En hoe komt hij eigenlijk (duurzaam!)? op zijn werk?

De hele klimaatverandering is een serieuze zaak maar ons team zorgt ook weer aanstaande vrijdag voor een gezellig programma. Daarnaast geven we je leuke tips, helpen we je om anders te kijken naar je dagelijkse routine, wat je koopt of juist niet en hoe je in het leven staat.

Kortom, kennis en inspiratie delen we met je. Elke vrijdag om 12:00 en 17:00 op BR6. Heb je zelf ideeën? Deel ze met ons en dus met elkaar.

info@gewoongroen.online

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke wind is zuidoost. De thermometer geeft 1°C aan.

In de middag wolken en opklaring. De matige wind waait uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 4°C.

In de nacht lichte regen bij een minimumtemperatuur van 2°C.

Vrijdag bewolkt weer met in de ochtend wat regen. De zwakke tot matige wind is zuidoost tot zuid. De thermometer geeft 8°C aan.

Foto: De Groene wereld

MEEST BEKEKEN