Gepubliceerd 18 juli 2021

Wegwerkzaamheden tussen Goverwellesingel, Gouda en Haastrecht

De provincie Zuid-Holland werkt van maandag 19 juli tot en met zaterdag 7 augustus aan het tweede deeltraject van het project N228 Veiliger. Het gaat om het gedeelte tussen de Goverwellesingel bij Gouda en de westelijke aansluiting van de Hoogstraat in Haastrecht.

Dit gedeelte van de N228 is gedurende de werkzaamheden afgesloten voor alle autoverkeer. Het werkvak is alleen toegankelijk voor hulpdiensten en voor wie direct aan de weg woont of werkt.

De kruising met de Goverwellesingel blijft beschikbaar voor verkeer van en naar de N228 aan de westkant van deze kruising. Ook het bedrijf BMN Bouwmaterialen is bereikbaar vanaf de kruising.

Fietsers en voetgangers kunnen altijd veilig langs de werkzaamheden.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN