Gepubliceerd 26 september 2023

Weer winst voor TTV Reeuwijk

In West 3E speelde Reeuwijk 1 thuis tegen het Hazerswoudse Avanti 5. André van der Laan opende gedecideerd de wedstrijd met een zege in 3 games. Dennis Cornelisse deed dat nog eens dunnetjes over.

● Ard Swarts

Invaller Ard Swarts moest weer even wennen en verloor zijn openingpartij in 4 games. Vanaf de dubbelpartij had Avanti niets meer in te brengen. Bijna elke partij ging in drie games naar Reeuwijk, hoewel Van der Laan tegen Linda Morssink aan de bak moest op zijn tweede partij in 5 games binnen te slepen. Uiteindelijk wist Van der Laan 3 partijen te winnen, evenals Cornelisse. Swarts kwam tot 2 partijen. Na de 0-10 winst bij Sassem en 8-2 tegen Reflex beleeft Reeuwijk 1 een prima start. In zijn poule staat Reeuwijk bovenaan met 27 punten uit 3 wedstrijden.

Reeuwijk duo 1

Dave van der Heiden en Jeroen Raaphorst vonden hun volgende tegenstander in Katwijk. Koploper Rijnsoever duo 2 was de tegenstander. Succes was niet direct aan de orde, nu zowel Van de Heiden als Raaphorst hun eerste partij verloren. Maar in de dubbelpartij kwamen de Reeuwijkers weer op stoom. In kille cijfers pakten Van der Heiden en Raaphorst in 3 games hun eerste wedstrijdpunt. Daarna volgden twee worstelpartijen in 5 games, maar deze eindigden wél in Reeuwijks voordeel. Reeuwijk duo 1 won daarmee zijn derde partij op rij met 2-3 en nestelt zich keurig naast Rijnsoever duo 2 op de eerste plaats in West 3J met 10 punten uit 3 wedstrijden.

Bericht: André van Egdom / Paul Lenssinck (TTV Reeuwijk)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke wind is zuidoost. De thermometer geeft 1°C aan.

In de middag wolken en opklaring. De matige wind waait uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 4°C.

In de nacht lichte regen bij een minimumtemperatuur van 2°C.

Vrijdag bewolkt weer met in de ochtend wat regen. De zwakke tot matige wind is zuidoost tot zuid. De thermometer geeft 8°C aan.

Foto: De Groene wereld

MEEST BEKEKEN