Gepubliceerd 26 september 2023

Weer winst voor TTV Reeuwijk

In West 3E speelde Reeuwijk 1 thuis tegen het Hazerswoudse Avanti 5. André van der Laan opende gedecideerd de wedstrijd met een zege in 3 games. Dennis Cornelisse deed dat nog eens dunnetjes over.

● Ard Swarts

Invaller Ard Swarts moest weer even wennen en verloor zijn openingpartij in 4 games. Vanaf de dubbelpartij had Avanti niets meer in te brengen. Bijna elke partij ging in drie games naar Reeuwijk, hoewel Van der Laan tegen Linda Morssink aan de bak moest op zijn tweede partij in 5 games binnen te slepen. Uiteindelijk wist Van der Laan 3 partijen te winnen, evenals Cornelisse. Swarts kwam tot 2 partijen. Na de 0-10 winst bij Sassem en 8-2 tegen Reflex beleeft Reeuwijk 1 een prima start. In zijn poule staat Reeuwijk bovenaan met 27 punten uit 3 wedstrijden.

Reeuwijk duo 1

Dave van der Heiden en Jeroen Raaphorst vonden hun volgende tegenstander in Katwijk. Koploper Rijnsoever duo 2 was de tegenstander. Succes was niet direct aan de orde, nu zowel Van de Heiden als Raaphorst hun eerste partij verloren. Maar in de dubbelpartij kwamen de Reeuwijkers weer op stoom. In kille cijfers pakten Van der Heiden en Raaphorst in 3 games hun eerste wedstrijdpunt. Daarna volgden twee worstelpartijen in 5 games, maar deze eindigden wél in Reeuwijks voordeel. Reeuwijk duo 1 won daarmee zijn derde partij op rij met 2-3 en nestelt zich keurig naast Rijnsoever duo 2 op de eerste plaats in West 3J met 10 punten uit 3 wedstrijden.

Bericht: André van Egdom / Paul Lenssinck (TTV Reeuwijk)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN