Gepubliceerd 13 augustus 2023

Wedstrijdprogramma reguliere voetbalcompetitie vrijgegeven

Het wedstrijdprogramma van de reguliere voetbalcompetitie is door de KNVB vrijgegeven. We weten nu ook wanneer de gemeentelijke derby’s binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk zijn gepland. De eerste vindt plaats op zaterdag 14 oktober. Dan staan ESTO en RVC’33 weer tegenover elkaar. De wedstrijd vindt plaats aan de Kievitsheuvel.

Daarna volgt op 11 november op sportpark Broekvelden de derby tussen Rohda’76 en CVC Reeuwijk. Tenslotte in dit kalenderjaar op Weijpoort dan ook nog De Rijnstreek tegen WDS. Die wedstrijd is gepland voor zaterdag 25 november.

● In 2020 speelden CVC Reeuwijk en Rohda’76 een oefenwedstrijd tegen elkaar. Komend seizoen nu ook na lange tijd in competitieverband. Voor de ReBo Trofee treffen beide clubs elkaar ook al. En dat is op dinsdag 22 augustus.

Returns na de winterstop

– 9 maart: RVC’33 – ESTO

– 6 april: CVC Reeuwijk – Rohda’76

– 20 april: WDS – De Rijnstreek

De reguliere competitie start op zaterdag 23 september. De winterstop begint na het weekend van 16 december en duurt tot 20 januari 2024. Het laatste weekend van de reguliere competitie is op 25 mei 2024. Daarna volgt nog de nacompetitie.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN