Gepubliceerd 13 augustus 2023

Wedstrijdprogramma reguliere voetbalcompetitie vrijgegeven

Het wedstrijdprogramma van de reguliere voetbalcompetitie is door de KNVB vrijgegeven. We weten nu ook wanneer de gemeentelijke derby’s binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk zijn gepland. De eerste vindt plaats op zaterdag 14 oktober. Dan staan ESTO en RVC’33 weer tegenover elkaar. De wedstrijd vindt plaats aan de Kievitsheuvel.

Daarna volgt op 11 november op sportpark Broekvelden de derby tussen Rohda’76 en CVC Reeuwijk. Tenslotte in dit kalenderjaar op Weijpoort dan ook nog De Rijnstreek tegen WDS. Die wedstrijd is gepland voor zaterdag 25 november.

● In 2020 speelden CVC Reeuwijk en Rohda’76 een oefenwedstrijd tegen elkaar. Komend seizoen nu ook na lange tijd in competitieverband. Voor de ReBo Trofee treffen beide clubs elkaar ook al. En dat is op dinsdag 22 augustus.

Returns na de winterstop

– 9 maart: RVC’33 – ESTO

– 6 april: CVC Reeuwijk – Rohda’76

– 20 april: WDS – De Rijnstreek

De reguliere competitie start op zaterdag 23 september. De winterstop begint na het weekend van 16 december en duurt tot 20 januari 2024. Het laatste weekend van de reguliere competitie is op 25 mei 2024. Daarna volgt nog de nacompetitie.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en kans op  sneeuw

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke tot matige zuidenwind. De temperatuur is 0°C.

In de middag trekt de hemel dicht en later in de middag en in de avond valt er winterse neerslag. De matige wind waait uit het zuiden. Het blijft met 2°C als maximum fris.

In de nacht bewolkt weer en in eerste instantie nog winter neerslag. De minimumtemperatuur wordt 0°C.

Maandag bewolkt weer. In de ochtend valt er nog winterse neerslag. In de middag en avond valt er regen. De matige wind is zuidoost. De thermometer geeft in de middag 2°C aan.

Foto: De Groene wereld Kans op sneeuw

 

 

MEEST BEKEKEN