Gepubliceerd 15 december 2023

Website SAM Vrijwilligerscentrale onthuld

Op de nationale dag van de vrijwilliger, 7 december, heeft de SAM Vrijwilligerscentrale trots haar nieuwe website gelanceerd.

De website is officieel onthuld door wethouder Dirk-Jan Knol. Deze link, www.samvrijwilligerscentrale.nl, verwijst je naar een website vol actuele vrijwilligersvacatures binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Ook stelt de nieuwe website inwoners in staat een profiel aan te maken waarop ze hun beschikbaarheid en interesses als vrijwilliger kunnen delen.

De wethouder benadrukt dat hij het belangrijk vindt dat inwoners en vrijwilligersorganisaties elkaar makkelijk kunnen vinden. “Deze nieuwe website maakt het makkelijker om een match tussen vraag en aanbod te laten ontstaan, waarmee we zorgen voor een win-win situatie”.

Tekst: Ryan Koster
Persbericht: SAM

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN