22 november 2021

WDS zet zegereeks voort

WDS blijft het goed doen in de 4e Klasse C. Zaterdagmiddag werd ook Cabauw aan de zegekar gebonden: 2-1. De Driebruggenaren hebben nu al vijf driepunters te pakken en staan 5e in de rangschikking.

Ruime voorsprong

WDS startte met Eric Cromwijk in de basis. Na een half uur spelen had WDS een 2-0 voorsprong op het scorebord gebracht. De eerste treffer werd na 7 minuten ingetikt door Mathijs de Hoog nadat z’n broer Jaco hem een niet te missen kans bood. In de 30e min lag de 2-0 in de touwen door opnieuw Mathijs de Hoog. Dit keer bedient met een goede pass van Mika Tuithof.

• Mathijs de Hoog: Twee treffers tegen Cabauw. (Archieffoto)

Minder op dreef

In de 2e helft was WDS eerst minder op dreef. Eric Cromwijk was in de kleedkamer achtergebleven en ook Ivo Lemkes moest zich laten vervangen. Het had invloed op het spel van WDS, waardoor Cabauw ook wat beter in de wedstrijd kwam. Na een uur spelen resulteerde dat ook in de aansluitende treffer van Cabauw: 2-1. Cabauw had daar wel een strafschop voor nodig, die werd veroorzaakt door WDS-goalie Tim v.d. Heuvel. Invaller Elwin v.d. Stigchel bracht even later met de 3-1 WDS in veilige haven.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu