22 november 2021

WDS zet zegereeks voort

WDS blijft het goed doen in de 4e Klasse C. Zaterdagmiddag werd ook Cabauw aan de zegekar gebonden: 2-1. De Driebruggenaren hebben nu al vijf driepunters te pakken en staan 5e in de rangschikking.

Ruime voorsprong

WDS startte met Eric Cromwijk in de basis. Na een half uur spelen had WDS een 2-0 voorsprong op het scorebord gebracht. De eerste treffer werd na 7 minuten ingetikt door Mathijs de Hoog nadat z’n broer Jaco hem een niet te missen kans bood. In de 30e min lag de 2-0 in de touwen door opnieuw Mathijs de Hoog. Dit keer bedient met een goede pass van Mika Tuithof.

• Mathijs de Hoog: Twee treffers tegen Cabauw. (Archieffoto)

Minder op dreef

In de 2e helft was WDS eerst minder op dreef. Eric Cromwijk was in de kleedkamer achtergebleven en ook Ivo Lemkes moest zich laten vervangen. Het had invloed op het spel van WDS, waardoor Cabauw ook wat beter in de wedstrijd kwam. Na een uur spelen resulteerde dat ook in de aansluitende treffer van Cabauw: 2-1. Cabauw had daar wel een strafschop voor nodig, die werd veroorzaakt door WDS-goalie Tim v.d. Heuvel. Invaller Elwin v.d. Stigchel bracht even later met de 3-1 WDS in veilige haven.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking en opklaringen

Vandaag overheerst de bewolking en kan in eerste instantie de zon nog even schijnen. De zwakke tot soms matige wind kiest voor de zuidhoek. In de middag loopt de temperatuur op naar 11°C.

De nacht verloopt bewolkt. De minimumtemperatuur wordt 7°C.

Zondag levert een bewolkte, somber en natte dag op. Een uitgebreid regengebied zorgt voor een regendag. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. De thermometer geeft 8°C aan. 

Foto: De Groene wereld

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu