Gepubliceerd 10 maart 2024

WDS pakt 2e periodetitel

Met 3 overwinningen na de winterstop plakte WDS er afgelopen weekend nog één aan toe. En dat was genoeg voor de 2e periodetitel in de 5e Klasse B. In en tegen Stolwijk wonnen de Driebruggers met 2-3.

Eerst nog op achterstand

● Elwin v.d. Stigchel (Archieffoto)

Stolwijk maakte het WDS nog behoorlijk lastig. Het nam in de 13e min. een 1-0 voorsprong door een afstandsschot, dat voor Dylan Griffioen te machtig was. Toch was WDS weer snel Langszij door een kopbal in de 15e min. van Elwin v.d. Stigchel: 1-1.

Strafschop

Na rust kwam WDS zelf in de 60e min. aan de leiding. Mika Tuithof krulde fraai een vrije schop in de touwen: 1-2. Stolwijk bleef daarna dreigend en was de wedstrijd zeker nog niet beslist. Dat gebeurde wel in de 85e min. toen de scheidsrechter na een duw in de rug van Bjorn Stalvord de bal op de strafschopstip legde. Elwin v.d. Stigchel maakte geen fout vanaf elf meter: 1-3. Een benutte strafschop in de 92e min. bracht de zege voor WDS niet meer in gevaar: 2-3.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en brede opklaringen

In de ochtend drijft er bewolking en ontstaan er ook enkele opklaringen. De zwakke wind is noordoost. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag wisselen wolken en zonnige perioden elkaar af. De matige wind waait uit het noordoosten. De temperatuur is 10°C.

De nacht verloopt helder waardij het een graadje vriest.

Dinsdag wolken en opklaringen. In de middag trekt de hemel dicht en gaat er in de avond regen vallen. Het kwik komt niet verder dan 10°C. 

Foto: Nathalie de Winter Morgenrood

 

MEEST BEKEKEN