15 augustus 2021

WDS opent nieuwe seizoen met trainingsdag

• Rob van Gardingen, de nieuwe trainer bij WDS. (Foto: André van Egdom)

Ook voor WDS is de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnnen. De Driebruggenaren deden dat afgelopen zaterdag met een trainingsdag.

Via een ochtend- en een middagsessie maakte de selectie kennis met hun nieuwe trainer Rob van Gardingen, die vorig seizoen nog trainer was van Kozakken Boys 2.

De eerste training stond zoals gewoonlijk in het teken van het opbouwen van de conditie. De rek- en strekoefeningen waren voor sommige spelers ook nog wel een dingetje. Maar ja, als de trainer het goede voorbeeld geeft, kan je als speler niet achterblijven. Dat ging bij een enkeling nog wel gepaard met enig gepiep en gekreun.

• De rek- en strekoefeningen! Dat ging niet bij iedereen even soepel af.
• Ook de balgevoeligheid opvoeren tijdens de eerste training van WDS.

Zaterdag 21 augustus werkt WDS op Sportpark Wierickeweide een oefenwedstrijd af tegen Kockengen. Aanvang 14.00 uur.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu