27 maart 2023

WDS opent feestweek 75-jarig jubileum

Maandagmorgen 27 maart opende WDS het feestprogramma van het 75-jarig jubileum van de club. Onder het bijzijn veel (oud)leden, trainers die ooit werkzaam zijn geweest bij de club en andere genodigden werd het nieuwe jubileumboek ‘Wit Zwarte kleuren’ in de WDS-kantine gepresenteerd.

1e exemplaar

Burgemeester Michel Graus, sinds kort de nieuwe burgemeester van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, mocht het 1e exemplaar in ontvangst nemen uit handen van WDS-voorzitter Johan van Eijk.

● Burgemeester Michiel Grauss (midden) ontving uit handen van WDS-voorzitter Johan van Eijk (r) het 1e exemplaar van het nieuwe jubileumboek. Links wethouder Dirk-Jan Knol.

Belangrijk voor gemeenschap

De burgemeester en wethouder Dirk-Jan Knol benadrukten dat WDS belangrijk is voor de gemeenschap in de aanliggende kernen. Het jubileumboek ‘Wit Zwarte Kleuren’ geeft een historische reis weer van de club, maar ook met verhalen die binnen een sportclub er toe doen. Veel dank is verschuldigd aan Gerard Gerritsen en Kees van Leeuwen die zich een paar jaar hebben beziggehouden met het archiveren en digitaliseren van foto’s en wedstrijdverslagen.

De hele week zijn er bij WDS jubileumactiviteiten voor jong en oud. Voor het volledige programma raadpleeg de website van WDS: www.wds.nl

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en sluierbewolking

In de ochtend van deze 2e pinksterdag is er veel ruime voor de zon maar trekt er ook sluierbewolking over. De matige wind is noordoost en de temperatuur 13°C.

In de middag ook sluierbewolking die verder in de middag en in de avond oplost. De matige wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 17°C aan.

In de nacht een afwisseling van wolken en brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Dinsdag trekt er in de ochtend bewolking over en zien we maar weinig van de zon. In de middag en avond klaart het op. De matige wind blijft noordoost. Warmer dan 17°C wordt het niet. 

Foto: Tonnie Sluierbewolking

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu