Gepubliceerd 27 maart 2023

WDS opent feestweek 75-jarig jubileum

Maandagmorgen 27 maart opende WDS het feestprogramma van het 75-jarig jubileum van de club. Onder het bijzijn veel (oud)leden, trainers die ooit werkzaam zijn geweest bij de club en andere genodigden werd het nieuwe jubileumboek ‘Wit Zwarte kleuren’ in de WDS-kantine gepresenteerd.

1e exemplaar

Burgemeester Michel Graus, sinds kort de nieuwe burgemeester van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, mocht het 1e exemplaar in ontvangst nemen uit handen van WDS-voorzitter Johan van Eijk.

● Burgemeester Michiel Grauss (midden) ontving uit handen van WDS-voorzitter Johan van Eijk (r) het 1e exemplaar van het nieuwe jubileumboek. Links wethouder Dirk-Jan Knol.

Belangrijk voor gemeenschap

De burgemeester en wethouder Dirk-Jan Knol benadrukten dat WDS belangrijk is voor de gemeenschap in de aanliggende kernen. Het jubileumboek ‘Wit Zwarte Kleuren’ geeft een historische reis weer van de club, maar ook met verhalen die binnen een sportclub er toe doen. Veel dank is verschuldigd aan Gerard Gerritsen en Kees van Leeuwen die zich een paar jaar hebben beziggehouden met het archiveren en digitaliseren van foto’s en wedstrijdverslagen.

De hele week zijn er bij WDS jubileumactiviteiten voor jong en oud. Voor het volledige programma raadpleeg de website van WDS: www.wds.nl

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolkt weer

In de ochtend is het bewolkt en valt er wat regen. De zwakke wind is zuid, de temperatuur 4°C.

In de middag is het bewolkt en mogelijk op het eind van de dag nog een opklaring. Er staat een zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 8°C. 

Foto: De Groene wereld

 

In de nacht wolken en opklaringen. Het koelt af naar 6°C.

Zaterdag wordt een regendag. Er staat een matige zuidenwind. Met 10°C is het zacht voor de tijd van het jaar.

MEEST BEKEKEN