Gepubliceerd 19 maart 2024

WDS-NOCKralingen gestaakt

De wedstrijd tussen WDS en NOCKralingen in de  5e Klasse B kreeg in de 75e min. een vroegtijdig einde. De Kralingers stapten van het veld wegens in hun beleving ‘wanordelijkheden tijdens de wedstrijd. Voor dat curieuze moment had WDS de gasten uit Rotterdam al naar een kansloze 3-0 achterstand gespeeld.

1e helft al op ruime voorsprong

Na een half uur kwam WDS via een strafschop aan de leiding na een overtreding op Eric Cromwijck. Elwin v.d. Stigchel leek eerst de strafschop te missen, maar de rebound die de Kralingse keeper nog weg gaf, kreeg hij er wel in: 1-0. Een hard afstandsschot van Matthijs Omta bracht de 2-0 op het scorebord.

Controle

In de 2e helft kreeg WDS nog meer controle over de wedstrijd. De 3-0 viel na verkeerd weg werken van de bal door de aanvoerder van NOCKralingen. Het stelde Jaco de Hoog in staat om alleen op de Rotterdamse keeper af te gaan, die hij omspeelde voor de 3-0. In de 75e min. stapten de Kralingers tot verbazing van de scheidsrechter en WDS van het veld om vervolgens niet meer terug te keren. Het is aan de tuchtcommissie van de KNVB, wat er verder met de wedstrijd zal gebeuren.

Bericht: André van Egdom / Bron: WDS website

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, buien  en opkaringen

In de ochtend van alles wat, wolken, opklaringen en enkele buien. De matige wind is noordwest tot noord. De temperatuur is 8*C.

In de middag meer bewolking een bui en ook opklaringen. De matige wind waait uit noordwest tot noord. Het kwik komt niet veel verder dan 10*C. 

Foto: Karin broekhuysen

 

De nacht verloopt vrij helder waarbij het afkoelt naar 4*C.

Zondag een mix van wolken en brede opklaringen. De wind is noordoost. Met 12*C is het iets zachter.

 

MEEST BEKEKEN