Gepubliceerd 2 juli 2021

WDS en Siveo ’60 houden elkaar in evenwicht: 4-4

Ook WDS kwam donderdagavond nog in een oefenduel op eigen veld in actie. Tegen Siveo ’60 werd het 4-4. Halverwege de 2e helft bogen de Driebruggenaren, met Tom Wils en de teruggekeerde Björn Stalvord in de basis, nog een 1-4 achterstand om in 4-4!

• Tom Wils voor WDS in de achtervolging tegen Siveo ’60.

Betere ploeg

Siveo ’60 was in de 1e helft de betere ploeg. Na vijf minuten kwamen de Zegvelders al voor met 0-1 en in de 35e minuut werd de voorsprong verdubbeld tot 0-2. Net voor rust bracht Elwin van der Stigchel WDS weer terug in de wedstrijd: 1-2.

• Elwin van der Stigchel scoort de 1-2 voor WDS. De Siveo-verdediging hoopt tevergeefs op een buienspelsignaal.

Grotere voorsprong

Na rust nam Siveo ’60 weer meer afstand (1-4) en lag een ruime overwinning voor de Zegvelders in het verschiet. Echter dat liep toch anders. WDS stroopte de mouwen op en dat bleef niet zonder succes.

Ommekeer

In de 69e min. scoorde Mathijs de Hoog de 2-4 voor WDS en dat was warempel nog het kantelpunt van de wedstrijd. En zeker toen 8 minuten later Miko Tuithof door goed doorzetten nog de verre hoek wist te vinden: 3-4. In de 80e minuut viel zelfs de 4-4. Mathijs de Hoog joeg de bal uit een voorzet op fraaie wijze in de touwen. En De Hoog had ook nog voor de 5-4 kunnen zorgen, maar de Zegveldse verdediging wist dat nog te voorkomen door het jonge WDS-talent nog voor het strafschopgebied een halt toe te roepen. De vrije schop leverde niets op.

• Thomas Hagoort (WDS) kopt op doel. Het zou geen doelpunt opleveren.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN