Gepubliceerd 20 augustus 2023

WDS en CVC Reeuwijk niet verder dan 2-2

Afgelopen zaterdagmiddag werd het toernooi om de ReBo Trofee vervolgd met een wedstrijd in poule B. In Driebruggen hielden WDS en CVC Reeuwijk met 2-2 elkaar in evenwicht. Daardoor is WDS uitgeschakeld voor de finale. CVC Reeuwijk heeft dat nog in eigen hand maar dan zal het a.s. dinsdagavond Rohda’76 op eigen veld moeten verslaan.

● WDS kopt de bal uit eigen strafschopgebied.

Nog niet wakker

CVC Reeuwijk was aan het begin van de wedstrijd nog niet helemaal wakker. Nog voor de eerste minuut was verstreken, had Elwin v.d. Stigchel de 1-0 voor WDS al te pakken. Na een afgekeurd Reeuwijks doelpunt kwam CVC kort daarop toch op gelijke hoogte door Luuk de Knikker: 1-1.

● Stijlvolle actie tijdens WDS-CVC Reeuwijk.

Op de valreep

In de 2e helft kwam WDS opnieuw aan de leiding door een vrije trap van Mitchell de Koning: 2-1. WDS leek zich daarna naar de eindzege te voetballen. Echter in blessuretijd benutte Youri Kalmeijer op de valreep nog een strafschop voor CVC Reeuwijk: 2-2.

Bericht: André van Egdom

STAND POULE B:
1 Rohda'76     1 3 (7:1)
2 CVC Reeuwijk   1 1 (2:2)
3 WDS       2 1 (3:9)

● Volgende wedstrijden di 22 augustus: 
- Poule A: ESTO - RVC'33 (2O.OO u.)
- Poule B: CVC Reeuwijk - Rohda'76 (2O.OO u.) 

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN