15 november 2022

Waterpoloteams BZ&PC komen niet tot winst

Het was een niet al te best weekend voor de heren en dames van BZ&PC. Beide teams verloren hun competitiewedstrijd.

De heren speelde in Veenendaal tegen het stugge VZC. De Bodegravers hadden het eerste deel van de wedstrijd geen grip op de topscoorder van de thuisploeg wat resulteerde in een 4-1 achterstand. Eind 2e periode schoot Rob Peek van afstand de 5-3 binnen. Als snel was het weer 7-3 waarna Jari Krijgsman zich liet gelden met twee goals op rij. Toen ook Luca Groenendijk de 7-6 tegen de touwen schoot leek BZ de aansluiting te hebben gevonden. VZC scoorde echter eind 3e periode en direct in de 4e periode zelfs de 9-6. In het slot van de wedstrijd was BZ, zoals vaker, productief. Echter verder dan 10-9 kwam het niet.

• Rob Peek in balbezit.

Ook verlies dames

In Rotterdam traden de BZ-dames aan tegen SVH. Beiden teams staan in de middenmoot. Na een 2-0 achterstand bracht Nicole van Jaarsveld de eerste BZ treffer op het scorebord. Het initiatief bleef bij SVH liggen. De thuisploeg bouwde gedurende de wedstrijd de voorsprong uit van 4-2, 6-3 naar uiteindelijk de eindstand van 8-4.

Doelpunten heren BZ&PC: Joey Schellingerhout 3x, Rob Peek 2x, Jari Krijgsman 2x, Luca Groenendijk en Luke Rijnbeek.

Doelpunten dames BZ&PC: Kaylee Schellingerhout 2x, Lisa Stolwijk en Nicole van Jaarsveld.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

In de ochtend is de zon goed aanwezig. Er staat een zwakke zuidenwind. De temperatuur is 4°C.

In de middag trekt de hemel geleidelijk aan dicht. In de avond gaat het regenen. De matige wind zit in de zuidhoek. De thermometer geeft 8°C aan.

De nacht verloopt bewolkt en in eerste instantie valt er nog regen. De minimumtemperatuur wordt 6°C.

Woensdag wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar. Daarnaast valt er in de middag een enkele bui. De matige wind waait uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 14°C. 

Foto: Meteogroep Vlaanderen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu