10 mei 2021

Was aanleg nieuwe duikerbrug Oostdam wel nodig

Woerden voor Democratie, WVD, is er niet van overtuigd dat de duiker in de Oostdam in Woerden moest worden vervangen. Volgens de partij is de noodzaak van aanleg van de nieuwe duikerbrug als vervanging voor de oude duiker tot op dit moment nog steeds niet onderbouwd.

Het blijft volgens WVD bij uitspraken van inmiddels oud-wethouder Bolderdijk dat vervanging vanwege de veiligheid toch echt heel hard nodig was. De partij zegt verder dat de aanleg van de duikerbrug geen goede voorbereiding en planning heeft gehad. WVD denkt dat ook andere grote projecten zoals het Stationsgebied, Middelland-Noord, Snellerpoort en de Rembrandtbrug, het risico lopen dat voorbereiding en planning onvoldoende zijn.

De partij heeft vragen aan burgemeester en wethouders gesteld over verschillende werkzaamheden die in de gemeente hebben plaatsgevonden of momenteel worden uitgevoerd.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Foto: Nathalie Voorjaar

Regen

In de ochtend trekt er veel bewolking over waaruit regen valt. Er staat een matige zuidwestenwind bij een temperatuur van 11°C.

In de middag en avond bewolkt en van tijd tot tijd regen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 12°C aan.

In de nacht lichte regen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een bewolkte dag op waaruit soms regen valt. De matige wind zit in de noordhoek. De thermometer geeft 10°C aan.   .

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu