Gepubliceerd 26 juni 2023

Wandel- en beweegmoment in Reeuwijk-Brug

Vanaf donderdag 29 juni start een wandel- en beweegmoment in Reeuwijk-Brug (Van Staverenstraat 12-20). Een laagdrempelig activiteit, van 09.45 tot 10.30 uur, om een lichte vorm van bewegen te combineren met het opdoen van sociale contacten.

Het wandel- en beweegmoment is gratis en bedoelt voor senioren die in de buurt wonen van de Coop. De wandeling zal tussen de 1,5 en 3 kilometer lang zijn en de oefeningen zijn laagdrempelig, waardoor iedereen mee kan doen op zijn eigen niveau. Er is een proefperiode van 6 weken. Aanmelden voor deze activiteit is niet nodig.  

Om 09.45 uur begint de wandeling met Buurtsportcoach Lisette. Zij legt uit: “Naast het uitvoeren van spier verstevigende oefeningen, kunnen er vragen worden gesteld over bewegen. Natuurlijk is er ook zeker ruimte voor een onderling praatje.” Er wordt gestart aan de voorzijde van de Coop.

Kijk op onze website voor meer beweegactiviteiten bij u in de buurt: www.senw-br.nl

Bericht: André van Egdom / SenW

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en brede opklaringen

De ochtend begint zonnig. Even later drijft er ook bewolking over. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 6°C.

In de middag een afwisseling van wolken en opklaringen. De matige wind kiest voor de westhoek. De thermometer geeft 10°C aan. In de avond valt er regen.

In de nacht klaart het op. De minimumtemperatuur is 4°C.

Woensdag wisselend bewolkt en opklaringen maar er vallen ook enkele buien. De wind is noordwest en de temperatuur 10°C. 

Foto: Jose van den Helder Zonnige momenten

 

MEEST BEKEKEN