Gepubliceerd 26 juni 2023

Wandel- en beweegmoment in Reeuwijk-Brug

Vanaf donderdag 29 juni start een wandel- en beweegmoment in Reeuwijk-Brug (Van Staverenstraat 12-20). Een laagdrempelig activiteit, van 09.45 tot 10.30 uur, om een lichte vorm van bewegen te combineren met het opdoen van sociale contacten.

Het wandel- en beweegmoment is gratis en bedoelt voor senioren die in de buurt wonen van de Coop. De wandeling zal tussen de 1,5 en 3 kilometer lang zijn en de oefeningen zijn laagdrempelig, waardoor iedereen mee kan doen op zijn eigen niveau. Er is een proefperiode van 6 weken. Aanmelden voor deze activiteit is niet nodig.  

Om 09.45 uur begint de wandeling met Buurtsportcoach Lisette. Zij legt uit: “Naast het uitvoeren van spier verstevigende oefeningen, kunnen er vragen worden gesteld over bewegen. Natuurlijk is er ook zeker ruimte voor een onderling praatje.” Er wordt gestart aan de voorzijde van de Coop.

Kijk op onze website voor meer beweegactiviteiten bij u in de buurt: www.senw-br.nl

Bericht: André van Egdom / SenW

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN