Gepubliceerd 12 augustus 2021

VVD sluit de gelederen, fractie blijft intact

Na heftige onderlinge perikelen lijkt de rust teruggekeerd bij de VVD afdeling Bodegraven-Reeuwijk. Tijdens een drukbezochte ledenvergadering zijn afgelopen woensdag de ergste plooien gladgestreken.

Bron: website VVD Bodegraven-Reeuwijk

Het lokale bestuur was opgestapt omdat ze niet tot overeenstemming konden komen met raadslid Van den Acker. Hij zou zich ondanks gemaakte afspraken verzet hebben tegen een initiatiefvoorstel van zijn partij onder de noemer Green Valley.

Het Regiobestuur met voorzitter Christel Mourik blijft vooralsnog verantwoordelijk voor de afdeling Bodegraven-Reeuwijk. Wethouder Inge Nieuwenhuizen die ook lid is van het regiobestuur, maakt geen deel uit van het interim bestuur VVD Bodegraven- Reeuwijk.

Lees hier het artikel van Henri Stolwijk in de Kijk op Bodegraven-Reeuwijk

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN