Gepubliceerd 7 juli 2021

VV De Rijnstreek zoekt meisjes voor het MO17-team

Het is 5 voor 12. De meidenafdeling bij VV De Rijnstreek dreigt te verdwijnen. Maar de vereniging geeft het nog niet op en gaat er alles aan doen om het MO17-team in stand te houden.

Ben jij tussen de 13 en 18 jaar en zie jij het wel zitten om elke week lekker een balletje te trappen, meld je dan bij de club. VV De Rijnstreek heeft sinds een jaar of 10 een succesvolle meidenafdeling en die willen ze niet kwijt.

Het betreft een gezellig en fanatiek team met een goede trainer en stabiele coaches. Er zijn nog 10 meiden die heel graag door willen en daar hebben ze jou bij nodig.

• Het MO17-team dat onlangs nog meedeed aan Nederlands kampioenschap van de KNVB. Het heeft voor het komend seizoen dringend versterking nodig om te kunnen blijven voetballen.

Alles, maar dan ook echt alles is geregeld bij de Rijnstreek. Tenues, trainers, coaches, ballen en trainingen zijn allemaal verzorgd. Schaf een paar voetbalschoenen en scheenbeschermers aan en je bent al klaar bij de goedkoopste vereniging van de regio.

Aanmelden kan via jeugd@vvderijnstreek.nl

Soccerdream ook weer van de partij

Soccerdream is in ieder geval wel weer van de partij. Deze voetbalschool zorgt ook in het nieuwe seizoen voor leuke en uitdagendere trainingen. En de club  beschikt daarnaast ook nog over vaste krachten die met veel ervaring de Rijnstreek-identiteit uitdragen.

Word je ook lid van de gezellige knusse vereniging? Dan ben je in ieder geval verzekerd van de laagste contributie van de regio, 3 keer voetballen in de week, een echt grasveld om op te voetballen, nieuwe activiteiten en een gemoedelijke sfeer.

En laten we eerlijk zijn VV De Rijnstreek wil ook graag blijven bestaan. En dus zijn er meer leden nodig. Daar kun jij aan bijdragen. Je hoeft niet in Nieuwerbrug te wonen en het maakt niet uit hoe oud je bent of je al eens gevoetbald hebt. De club staat voor jou klaar.

Meer informatie en aanmelden is te vinden op www.vvderijnstreek.nl

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnige perioden en wolken

In de ochtend is er een mix van wolken en brede opklaringen. De matige wind zit in de westhoek en de temperatuur is 12°C.

In de middag en avond wisselend bewolkt en opklaringen. De matige wind waait uit het westen. De thermometer geeft 14°C aan. 

Foto: De Groene wereld

 

In de nacht brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Maandag veel bewolking waaruit regen valt. De vrij krachtige wind is west tot zuidwest. Veel warmer dan 10°C wordt het deze dag niet.

MEEST BEKEKEN