Gepubliceerd 20 juni 2023

VV De Rijnstreek opvallend actief op ‘transfermarkt’

Na veel lobbyen is het Rijnstreek gelukt om maar liefst 8 nieuwe spelers naar Nieuwerbrug te halen. Dat de selectie uitgebreid moest worden was duidelijk. Het eerste elftal is kwetsbaar gebleken bij blessures en spelers van het 2e en de JO18 werd meerdere malen ingezet. Ook het 2e elftal moest meerdere wedstrijden gebruik maken van het talentvolle jeugdelftal JO18.

Maar met het aantrekken van 7 selectiespelers en 1 jeugdspeler is er weer wat meer ruimte gekomen om toekomstbestendig te zijn. De technische staf heeft veel werk verzet om verschillende spelers over te halen om voor het mooie dorpsclubje te komen spelen.

● Julian Tamse

Zo komen Julian Tamse en Daniel van Leeuwen over van Sportief, Rick van Deuren, Max en Rodi van Herk van ESTO en Jordi Heijkens en Daan Kroft van VEP. Jens Kompier komt over van Sc Woerden.

Maar daarmee was de zoektocht nog niet ten einde. Er lagen ook nog wat uitdagingen bij de technische staf. Rijnstreek had geen assistent-scheidsrechter meer na het stoppen van Gerco Lekkerkerker, en ook geen verzorger. Ook deze plaatsen zijn bijna helemaal ingevuld. Leon van Zuijlen is bereid om 1x in de week de blessuregevallen te behandelen en Thijs Pouw heeft aangegeven de thuiswedstrijden te willen vlaggen.

Er is een bijna onmogelijke klus geklaard door trainer Frans Schaap en z’n assistent Ehrhard van Dijk. En zij zien, net als het bestuur, de toekomst van de club rooskleurig in.

Bericht: André van Egdom / Robert v.d. Berg (De Rijnstreek)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN