Gepubliceerd 16 augustus 2021

Vuur VVD laait weer op

Het vuur bij de VVD laait hoog op: commissieleden Valentijn Zoomers en Steffan Benders hebben besloten hun taken voor de partij definitief neer te leggen. Eerder schortten zij hun werkzaamheden op als gevolg van het conflict. Zij zeggen zich ‘niet aan het idee te kunnen onttrekken dat het regiobestuur het belangrijker vindt dat de publieke rust wordt bewaard dan dat het echte probleem wordt besproken’.

Zij vinden het niet terecht dat is besloten dat het raadslid Dirk van den Acker, om wie het conflict draait, tot aan de verkiezingen in maart 2022 blijft zitten in de VVD-fractie. Zij stellen het ook onterecht te vinden dat wethouder Inge Nieuwenhuizen samen met Van den Acker aanstuurt op het vertrek van de twee commissieleden. Door zelf op te stappen zijn zij dit voor. ‘We houden de eer aan onszelf’, concluderen zij.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN