29 november 2021

VSTS-dames winnen voorlopig laatste competitiewedstrijd

De VSTS-dames wonnen zaterdag jl. nog hun competitiewedstrijd. Door de nieuwe coronamaatregelen werd voorlopig voor de laatste keer gespeeld in de competitie. In ieder geval wonnen de Bodegraafse dames nog met 3-1 van VollinGo 2.

• Foto: PhotoRik

Goede start

De dames van VSTS begonnen sterk en namen gelijk de leiding. Door een goede verdediging kon Judith Terpstra de aanvallende dames goed vinden en scoorde VSTS veel punten. Een sterke afsluitende service serie van Eline Hazelaar zorgde voor een eindscore van 25-14 voor VSTS.

Gelijk op

Set 2 ging, in tegenstelling tot de eerste set, gelijk op. De dames uit Bodegraven scoorden veel met hun service, maar VollinGo kwam terug met aanvalskracht. Op het moment dat VSTS achterop begon te raken zette Dennis Strang een dubbele wissel in. Steffi van den Berg en Olivia van Wijngaarden kwamen het veld in voor Judith Terpstra en Terra Perotti, waarna Denise Peeters een goede service naar de overkant bracht. Helaas won VollinGo toch met 25-21 van VSTS.

Eerst onder druk

De derde set begon weer met een grote voorsprong door servicedruk aan de kant van VSTS. Hierna zette VollinGo de dames uit Bodegraven onder druk, waardoor de stand weer gelijk getrokken werd. Na een time-out van Dennis Strang nam VSTS gelijk de leiding weer over. De verdediging stond sterk en daar had VollinGo geen antwoord op: 25-17.

Goede gevoel doorgezet

Het gevoel van set 3 werd doorgezet in set 4 door de dames van VSTS. VollinGo had zich ook herpakt, waardoor de stand gelijk op ging. Mooi afgemaakte ballen werden aan beide kanten gezien, maar VSTS was duidelijk het sterkste team. VollinGo begon meer fouten te maken, waardoor de dames van VSTS de druk nog meer konden opvoeren. De laatste set werd door VSTS met overtuiging gewonnen met 25-15 en de wedstrijd met 3-1.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Bewolkt weer

Het blijft vandaag bewolkt en er kans soms motregen vallen. Er staat een zwakke tot matige noordwestenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 8°C aan. In de avond ontstaat er nevel.

In de nacht bewolkt met kans op mist. Het kwik zakt naar 5°C.

Zondag is het bewolkt en somber weer. In de ochtend is er kans op mist. De zwakke wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 8°C. 

Foto: Mees Weinig of geen zon

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu