22 november 2022

VSTS-dames winnen gemeentelijke derby tegen DVC

De VSTS-dames wonnen afgelopen zaterdag de gemeentelijke derby tegen DVC met 3-2. Beide teams bungelen onderin de 3e Divisie B en hadden de punten dan ook hard nodig. VSTS moest nog heel diep gaan om als overwinnaar uit de strijd te komen.

● VSTS wint derby tegen DVC.

Sterke start DVC

DVC begon met een sterke service serie. VSTS had daar moeite mee en kreeg de passing niet onder controle. DVC pakte dan ook de 1e set gedecideerd met 14-25. Ook in de 2e set had DVC de regie in handen. VSTS had de blokkering nog niet op orde om een antwoord te hebben op de snelle aanvallende acties van de Driebrugse dames: 20-25.

Inhaalrace

In de 3e set begon VSTS een inhaalrace om de 0-2 achterstand goed te maken. VSTS kreeg de passing weer onder controle waardoor Judith Terpstra de aanvallende dames goed kon vinden aan het net. Nipt wist VSTS de 3e set naar zich toe te trekken: 25-23. In de 4e set gaf VSTS het herstel een verder vervolg en kreeg meer vat op DVC. Met 25-19 sleepte VSTS er een beslissende 5e set uit. In de 5e set had VSTS duidelijk de overhand. De Bodegraafsen liepen uit naar 13-3, waarna de set met 15-5 werd gewonnen.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Foto: Nathalie Voorjaar

Regen

In de ochtend trekt er veel bewolking over waaruit regen valt. Er staat een matige zuidwestenwind bij een temperatuur van 11°C.

In de middag en avond bewolkt en van tijd tot tijd regen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 12°C aan.

In de nacht lichte regen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een bewolkte dag op waaruit soms regen valt. De matige wind zit in de noordhoek. De thermometer geeft 10°C aan.   .

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu