Gepubliceerd 31 oktober 2022

VSTS-dames knokken zich naar eerste competitiezege

De VSTS dames hebben de 1e competitiezege te pakken. In de Sporthoeve knokten de Bodegraafsen zich naar een 3-2 zege op Taurus 2.

● VSTS-dames: 1e competitiezege.

Voortvarend van start

In de 1e set ging VSTS voortvarend van start. Taurus 2 had geen antwoord op de servicedruk van VSTS. De 1e set ging dan ook met 25-19 naar VSTS.

Minder op dreef

In de 2e set was VSTS minder op dreef. De passing was minder en het scoren van punten was een stuk lastiger. De 2e set ging dan ook naar Taurus 2 met 16-25. Ook in de 3e set maakte VSTS een moeilijke fase door. Rianne Nap kwam in het veld voor Olivia van Wijngaarden en Isa van Westing voor Merel Florie. Er werd nog een goede poging gedaan om de stand te keren, maar ook de 3e set werd verloren: 13-25.

Herstel

In de 4e set zette VSTS het herstel in. De servicepass was weer onder controle en ook werden aan het net veel punten gemaakt. Elvira de Rijter scoorde veel punten. VSTS pakte de 4e set met 25-20 en kon daardoor nog opgaan voor de 1e zege van het seizoen.

In de 5e set zette VSTS het verdere herstel voort. Isa van Westling zette een goed blok, waar Taurus 2 moeilijk langs kwam. Met 15-6 trok VSTS ook de 5e set naar zich toe.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnige perioden en wolken

In de ochtend is er een mix van wolken en brede opklaringen. De matige wind zit in de westhoek en de temperatuur is 12°C.

In de middag en avond wisselend bewolkt en opklaringen. De matige wind waait uit het westen. De thermometer geeft 14°C aan. 

Foto: De Groene wereld

 

In de nacht brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Maandag veel bewolking waaruit regen valt. De vrij krachtige wind is west tot zuidwest. Veel warmer dan 10°C wordt het deze dag niet.

MEEST BEKEKEN