Gepubliceerd 20 oktober 2022

VSTS 65-jarig Lustrum Nachttoernooi Multicolor

Op zaterdag 19 november 2022 organiseert Volleybalvereniging VSTS het Nachttoernooi ter ere van het 65-jarig bestaan. Na het grote succes van een aantal jaar geleden, kan dit toernooi in het lustrumjaar niet achterblijven.

Inschrijven is mogelijk als VSTS-lid maar wij dagen jullie uit om ook met minder volleybal ervaring mee te doen aan dit legendarische toernooi.

• Photo Rik

De wedstrijden zullen gespeeld worden 6 tegen 6 dus haal vrienden, bekenden, teamgenoten, broers, zussen, collega’s en of ouders bijeen en schrijf je in via het formulier in de onderstaande link of scan de QR-code.

Deelname 16+

Wij gaan dan poules proberen in te delen op niveau.

Datum: Zaterdag 19 November 2022

Tijd: 22.00 tot ca 03.00 u.

Locatie: de Sporthoeve in Bodegraven.

Kosten voor deelname zijn: € 30,00 euro per team.

Uiteraard koppelen we een thema aan dit toernooi en zal er ook een prijs zijn voor het meest uitgedoste team dus duik die kledingkast of feestwinkel maar vast in.
Het Thema is: Multicolor.

Schrijf je snel in! Vol = Vol

Mocht je vragen hebben over het lustrum of een bijdrage willen leveren aan dit feestelijk jaar dan kan je mailen naar lustrum@vsts.nl


Link https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfavTdNRRgUsqWVs4IC5gmz1Omr7fs4uj-OmzmPGa468x1D8g/viewform

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regendag

In de ochtend drijft er bewolking over maar is het nog droog. Even later gaat het regenen. Er staat een matige zuidenwind bij een temperatuur van 7°C.

In de middag en avond valt er regen. De matige wind waait uit het zuiden. Met 11°C is het zacht voor de tijd van het jaar.

In de nacht regen. De vrij krachtige wind draait naar het westen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Zondag een afwisseling van wolken en opklaringen. In de avond trekt een regengebied over. De vrij krachtige wind is west. De thermometer geeft 11°C aan.

Foto: Tonnie Nog erg nat

 

MEEST BEKEKEN