Gepubliceerd 8 januari 2023

Vrolijke aftrap van het nieuwe jaar.

,,Een geslaagde middag, wat mij betreft,’’ zo betitelde Rohda’76-voorzitter Sietse Bonnema de nieuwjaarsbijeenkomst van zaterdag 7 januari.

De net aangetreden preses hield voor een volle kantine zijn ‘maiden speech’. Daarin keek hij in het kort terug op de sportieve hoogtepunten (onder andere kampioenschappen van diverse elftallen) en droevige momenten in 2022, zoals het overlijden van Remco Havenaar en Jasper van Diemen.

● Voor de nieuwjaarsbijeenkomst speelden de Golden Oldies tegen elkaar.

Nieuwe bestuursleden

Ook nam Bonnema de gelegenheid te baat om de zes overige (nieuwe) bestuursleden te introduceren: Arinda Stam (secretaris), Niels Graveland (penningmeester), Ted de Groot (technische zaken), Kees Steinfort (commercie), Marco Nobel (accommodatie en duurzaamheid), Rogier Meijer (kantinezaken en evenementen).

Nog een seizoen met Arjen Linstra

En vanzelfsprekend ontbrak de vooruitblik op 2023 niet. Met een primeur. ,,De gehele trainersstraf blijft ook het volgend seizoen actief bij onze vereniging.’’ Dat betekent dat trainer Arjen Linstra deze zomer aan zijn vierde seizoen begint bij onze club. Andries Ranck, trainer van het 2e elftal, staat dan voor het tweede opeenvolgende voetbaljaar voor de groep. Verder stipte Bonnema de kleedkamerrenovatie en de plannen voor verdere verduurzaming aan voor een bedrag van in totaal ruim drie ton. Die werkzaamheden starten rond 1 mei.

Wedstrijd Golden Oldies

De nieuwjaarsbijeenkomst werd voorafgegaan door een wedstrijd van twee teams bestaande uit spelers die in het verleden in het eerste elftal uitkwamen. Daar kwamen zo’n 50 oudgedienden op af. Voor de spelers van de lagere seniorenelftallen stond een 7×7-toernooi op het programma.

● De Golden Oldies van Rohda’76 poseren voor het begin van hun wedstrijd.
0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolkt weer

In de ochtend is het bewolkt en valt er wat regen. De zwakke wind is zuid, de temperatuur 4°C.

In de middag is het bewolkt en mogelijk op het eind van de dag nog een opklaring. Er staat een zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 8°C. 

Foto: De Groene wereld

 

In de nacht wolken en opklaringen. Het koelt af naar 6°C.

Zaterdag wordt een regendag. Er staat een matige zuidenwind. Met 10°C is het zacht voor de tijd van het jaar.

MEEST BEKEKEN