8 januari 2023

Vrolijke aftrap van het nieuwe jaar.

,,Een geslaagde middag, wat mij betreft,’’ zo betitelde Rohda’76-voorzitter Sietse Bonnema de nieuwjaarsbijeenkomst van zaterdag 7 januari.

De net aangetreden preses hield voor een volle kantine zijn ‘maiden speech’. Daarin keek hij in het kort terug op de sportieve hoogtepunten (onder andere kampioenschappen van diverse elftallen) en droevige momenten in 2022, zoals het overlijden van Remco Havenaar en Jasper van Diemen.

● Voor de nieuwjaarsbijeenkomst speelden de Golden Oldies tegen elkaar.

Nieuwe bestuursleden

Ook nam Bonnema de gelegenheid te baat om de zes overige (nieuwe) bestuursleden te introduceren: Arinda Stam (secretaris), Niels Graveland (penningmeester), Ted de Groot (technische zaken), Kees Steinfort (commercie), Marco Nobel (accommodatie en duurzaamheid), Rogier Meijer (kantinezaken en evenementen).

Nog een seizoen met Arjen Linstra

En vanzelfsprekend ontbrak de vooruitblik op 2023 niet. Met een primeur. ,,De gehele trainersstraf blijft ook het volgend seizoen actief bij onze vereniging.’’ Dat betekent dat trainer Arjen Linstra deze zomer aan zijn vierde seizoen begint bij onze club. Andries Ranck, trainer van het 2e elftal, staat dan voor het tweede opeenvolgende voetbaljaar voor de groep. Verder stipte Bonnema de kleedkamerrenovatie en de plannen voor verdere verduurzaming aan voor een bedrag van in totaal ruim drie ton. Die werkzaamheden starten rond 1 mei.

Wedstrijd Golden Oldies

De nieuwjaarsbijeenkomst werd voorafgegaan door een wedstrijd van twee teams bestaande uit spelers die in het verleden in het eerste elftal uitkwamen. Daar kwamen zo’n 50 oudgedienden op af. Voor de spelers van de lagere seniorenelftallen stond een 7×7-toernooi op het programma.

● De Golden Oldies van Rohda’76 poseren voor het begin van hun wedstrijd.
0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Foto: Nathalie Voorjaar

Regen

In de ochtend trekt er veel bewolking over waaruit regen valt. Er staat een matige zuidwestenwind bij een temperatuur van 11°C.

In de middag en avond bewolkt en van tijd tot tijd regen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 12°C aan.

In de nacht lichte regen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een bewolkte dag op waaruit soms regen valt. De matige wind zit in de noordhoek. De thermometer geeft 10°C aan.   .

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu