Gepubliceerd 8 januari 2024

Vrolijke aftrap van het nieuwe jaar bij Rohda’76

Traditiegetrouw staat bij Rohda’76 de eerste zaterdag van het nieuwe jaar in het teken van het uitwisselen van de beste wensen voor het nieuwe jaar. Zo ook 6 januari 2024.

En ook is het inmiddels gebruikelijk dat voorafgaand aan de nieuwjaarsbijeenkomst er enkele activiteiten op de rol staan. Bijvoorbeeld een voetbalclinic voor de jeugd van JO9 tot en met JO12, verzorgd door de spelers van het 1e en 2e elftal. Daarna was het de beurt aan twee teams die in het verleden uitkwamen voor het vlaggenschip. De cracks van weleer hielden elkaar mooi in evenwicht: 6-6.

● De Golden Oldies poseren voor het begin van hun traditionele nieuwjaarswedstrijd.
● De voetbalclinic werd verzorgd door de spelers van het 1e en 2e elftal.

Inkijkje

En de afsluiting van het geheel vormde de nieuwjaarsbijeenkomst in de kantine. Daar blikte penningmeester Niels Graveland, interim-voorzitter Ted de Groot was door griep aan huis gekluisterd, terug op het afgelopen seizoen. Hij haalde de duurzaamheidsslag aan die Rohda’76 heeft gemaakt en de upgrading van de kleedkamers. Ook gaf hij een inkijkje in de plannen voor het aanpassen van het terras die dit jaar hun beslag krijgen en de wens om de kantine te moderniseren. Als het even kan voor de viering van het 50-jarig bestaan van de vereniging in 2026.

Bericht: André van Egdom / Ad v.d. Herik (Rohda’76)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN