Gepubliceerd 8 januari 2024

Vrolijke aftrap van het nieuwe jaar bij Rohda’76

Traditiegetrouw staat bij Rohda’76 de eerste zaterdag van het nieuwe jaar in het teken van het uitwisselen van de beste wensen voor het nieuwe jaar. Zo ook 6 januari 2024.

En ook is het inmiddels gebruikelijk dat voorafgaand aan de nieuwjaarsbijeenkomst er enkele activiteiten op de rol staan. Bijvoorbeeld een voetbalclinic voor de jeugd van JO9 tot en met JO12, verzorgd door de spelers van het 1e en 2e elftal. Daarna was het de beurt aan twee teams die in het verleden uitkwamen voor het vlaggenschip. De cracks van weleer hielden elkaar mooi in evenwicht: 6-6.

● De Golden Oldies poseren voor het begin van hun traditionele nieuwjaarswedstrijd.
● De voetbalclinic werd verzorgd door de spelers van het 1e en 2e elftal.

Inkijkje

En de afsluiting van het geheel vormde de nieuwjaarsbijeenkomst in de kantine. Daar blikte penningmeester Niels Graveland, interim-voorzitter Ted de Groot was door griep aan huis gekluisterd, terug op het afgelopen seizoen. Hij haalde de duurzaamheidsslag aan die Rohda’76 heeft gemaakt en de upgrading van de kleedkamers. Ook gaf hij een inkijkje in de plannen voor het aanpassen van het terras die dit jaar hun beslag krijgen en de wens om de kantine te moderniseren. Als het even kan voor de viering van het 50-jarig bestaan van de vereniging in 2026.

Bericht: André van Egdom / Ad v.d. Herik (Rohda’76)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Buien en veel wind

In de ochtend trekt er veel bewolking over en valt er regen. Er staat een vrij krachtige zuidwestenwind. De temperatuur is 5°C.

In de middag wisselend bewolkt en opklaringen. Later kans op een bui. De vrij krachtige tot krachtige wind waait uit het zuidwesten. In de avond neemt de wind in kracht af. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Zaterdag met name in de middag en avond regen. Bij een matige zuidwestenwind geeft de thermometer 8°C aan. 

Foto: Tonnie Buien

 

MEEST BEKEKEN