Gepubliceerd 2 juli 2023

Vrolijk Pleinconcert van OBK Driebruggen

Muziekvereniging Oefening Baart Kunst (OBK) uit Driebruggen gaf afgelopen zaterdag een pleinconcert als afsluiting van het muzikale seizoen. Het opeidingsorkest en het orkest speelden onder leiding van Mark van Mil met veel plezier en enthousiasme bekende nummers voor het toegestroomde publiek. Zij genoten van een uitgebreid programma dat gebracht werd door de 95-jarige vereniging. Er werden mooie prijzen verloot die beschikbaar war gesteld door de lokale middenstand van Bodegraven-Reeuwijk.

Pleinconcert OBK Driebruggen

Nieuwe muzikanten ( jong en oud) zijn van harte welkom. Muziekvereniging OBK Driebruggen kijkt terug op een gezellig evenement ter afsluiting van een zeer succesvol seizoen. Na de welverdiende vakantie staan er weer diverse mooie concerten op de agenda.

www.obkdriebruggen.com

Redacteur Anneke Bekker
Bron Persbericht

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen

In de ochtend een mix van wolken en brede opklaringen. De zuidenwind is matig van kracht. De temperatuur is 8°C.

In de middag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Het kwik loopt op naar 12°C.

In de nacht perioden met lichte regen. Het koelt daarbij af naar 7°C.

Zondag levert een bewolkte dag op. Er kan daarbij wat regen vallen. De wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 11°C aan. 

Foto: VWK Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN