Gepubliceerd 2 juli 2023

Vrolijk Pleinconcert van OBK Driebruggen

Muziekvereniging Oefening Baart Kunst (OBK) uit Driebruggen gaf afgelopen zaterdag een pleinconcert als afsluiting van het muzikale seizoen. Het opeidingsorkest en het orkest speelden onder leiding van Mark van Mil met veel plezier en enthousiasme bekende nummers voor het toegestroomde publiek. Zij genoten van een uitgebreid programma dat gebracht werd door de 95-jarige vereniging. Er werden mooie prijzen verloot die beschikbaar war gesteld door de lokale middenstand van Bodegraven-Reeuwijk.

Pleinconcert OBK Driebruggen

Nieuwe muzikanten ( jong en oud) zijn van harte welkom. Muziekvereniging OBK Driebruggen kijkt terug op een gezellig evenement ter afsluiting van een zeer succesvol seizoen. Na de welverdiende vakantie staan er weer diverse mooie concerten op de agenda.

www.obkdriebruggen.com

Redacteur Anneke Bekker
Bron Persbericht

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN