Gepubliceerd 31 mei 2023

Vrijwilligersvacaturemuur aanstaande zaterdag op de dorpendag in Driebruggen!

Binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk is een scala aan vrijwilligerswerk te doen. Om inwoners wegwijs te maken binnen de diversiteit aan interessante vrijwilligersklussen, heeft de SAM Vrijwilligerscentrale de ‘vrijwilligersvacaturemuur’ gemaakt. Op 3 juni van 10.30 tot 12.30 staat deze op de dorpendag van de SDWA in Driebruggen. Deze dag is er ook iemand van de vrijwilligerscentrale aanwezig om meer informatie te geven en vragen te beantwoorden.

Geïnteresserde voor de Vrijwilligersvacaturemuur

Er zijn diverse redenen waarom mensen vrijwilligerswerk besluiten te gaan doen. Een veel genoemde reden is dat men het leuk vind om te doen én zij er nieuwe sociale contacten aan overhouden. Daarnaast vinden mensen het fijn om iets goeds te doen voor een ander, zien mensen het als zinvolle invulling van de dag en staat het goed op een CV.

De vrijwilligersvacaturemuur reist van plek naar plek en staat daarom gedurende het jaar op verschillende locaties binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Inwoners kunnen op eigen gelegenheid bij de vacaturemuur komen kijken en indien er een interessante vrijwilligersklus bij staat, zelf contact opnemen met de desbetreffende organisatie.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en wat wolken

In de ochtend is er ruimte voor de zon maar trekt er ook bewolking over. De zwakke wind is zuidwest. De thermometer geeft 18*C aan.

In de middag en begin van de avond vrij zonnig weer. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 23*C.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 15*C.

Foto:Nathalie de Winter

 

 

MEEST BEKEKEN