14 januari 2023

Vrijwilligers van BR6 proosten op de toekomst

Tientallen medewerkers van omroep BR6 hebben afgelopen vrijdag de nieuwjaarsborrel in Het Groene Hart Huys bijgewoond. Onder hen zowel oud-gedienden als diverse ‘nieuwkomers’: het afgelopen jaar hebben zich diverse nieuwe makers en presentatoren bij de omroep aangesloten. Ook het PBO, het Programma Beleidsbepalend Orgaan dat toezicht houdt op het programmabeleid, is in het afgelopen jaar flink versterkt. Voorzitter Nel de Wilde onderstreepte het streven naar meer samenwerking met lokale omroepen uit omliggende plaatsen om de programmering verder te verbeteren. Het werd een zeer geanimeerde bijeenkomst.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regen

In de ochtend is het bewolk en valt er regen of vallen er buien. De zwakke tot matige wind zit in de oosthoek. De thermometer geeft 8°C aan.

In de middag bewolk en er vallen daarbij buien. In de loop van de middag klaart het op. De matige wind waait uit het noordoosten. Veel warmer dan 9°C wordt het niet.

In de avond en eerste deel van de nacht brede opklaringen. Later in de nacht valt er opnieuw regen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Foto: Mees Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu