Gepubliceerd 4 juli 2023

Vrijwilligers vacaturemuur in Evertshuis

Inwoners van Bodegraven-Reeuwijk kunnen kiezen uit een breed scala aan vrijwilligerswerk. Om de diversiteit aan interessante vrijwilligersklussen inzichtelijk te maken, heeft SAM Vrijwilligerscentrale de ‘vrijwilligersvacaturemuur’ gecreëerd. Vanaf 1 juli tot 16 augustus is deze te vinden in het Evertshuis.

Mensen kiezen om verschillende redenen voor vrijwilligerswerk. Een veelvoorkomende motivatie is dat mensen het leuk vinden om te doen en er nieuwe sociale contacten aan overhouden. Daarnaast ervaren mensen het als zinvolle invulling van hun dag en zien ze vrijwilligerswerk als een manier om iets goeds te doen voor anderen. Het staat bovendien goed op een CV.

De vrijwilligersvacaturemuur verplaatst zich gedurende het jaar naar verschillende locaties binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Inwoners hebben de mogelijkheid om op eigen gelegenheid de muur te bezoeken en indien ze een interessante vrijwilligersklus vinden, kunnen ze rechtstreeks contact opnemen met de desbetreffende organisatie.

Redacteur Anneke Bekker
Bron persbericht

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN