19 november 2022

Vrijwilligers Local Care pakken kleding in voor transport naar Oekraïne

In ’t Centrum in Bodegraven, naast de Ontmoetingskerk, werd afgelopen zaterdag hard gewerkt door de vrijwilligers van Local Care. Er is massaal gereageerd op de oproep om mannenkleding in te leveren voor Oekraïne. De kleding werd door een tiental vrijwilligers gecontroleerd, gesorteerd en in dozen gedaan voor transport.

Vrijwilligers van Stichting Local Care zijn druk met inpakken van kleding voor transport

Behalve naar kleding, werd ook gevraagd om toiletartikelen en wat lekkers in een schoenendoos te doen. Deze dozen worden uitgedeeld aan gewonde soldaten die in het ziekenhuis liggen. Op 2 december komt er een trailer uit Oekraïne om de spullen op te halen.

Stichting Local Care is een vrijwilligersorganisatie die in 2008 is opgericht door Dirk Jan Warnaar en zijn vrouw Marianne de Bruin. Dirk Jan was organist, componist en dirigent. Hij overleed op in 2018 op 62-jarige leeftijd. Ook mensen uit Mijdrecht, waar Dirk Jan een koor leidde, hebben schoenendozen aangeleverd.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Foto: Nathalie Voorjaar

Regen

In de ochtend trekt er veel bewolking over waaruit regen valt. Er staat een matige zuidwestenwind bij een temperatuur van 11°C.

In de middag en avond bewolkt en van tijd tot tijd regen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 12°C aan.

In de nacht lichte regen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een bewolkte dag op waaruit soms regen valt. De matige wind zit in de noordhoek. De thermometer geeft 10°C aan.   .

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu