15 december 2022

Vrijwilligers gevraagd voor een warme ontvangst in Huis van Alles

Bij veel mensen is het koud in huis vanwege de hoge energiekosten. Wijkteam Bodegraven Zuid wil die mensen op woensdag 21 en 28 december tussen 11.00 uur en 14.00 uur in het Huis van Alles aan de Vromade in Bodegraven een warme plek aanbieden.

Een warme plek in Huis van Alles

Voor dit initiatief zijn vrijwilligers nodig die ook voor wat gezelligheid zorgen, koffie zetten en soep maken. Vrijwilligers kunnen zich melden bij Marcel Bosch 0653277904 of stuur een email aan info@wijkteambodegravenzuid.nl.

Zodra er voldoende belangstelling is en er genoeg vrijwilligers zijn kunnen in januari de openingstijden flink worden uitgebreid.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regen

In de ochtend is het bewolk en valt er regen of vallen er buien. De zwakke tot matige wind zit in de oosthoek. De thermometer geeft 8°C aan.

In de middag bewolk en er vallen daarbij buien. In de loop van de middag klaart het op. De matige wind waait uit het noordoosten. Veel warmer dan 9°C wordt het niet.

In de avond en eerste deel van de nacht brede opklaringen. Later in de nacht valt er opnieuw regen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Foto: Mees Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu