Gepubliceerd 4 april 2023

Vrijwilligers gevraagd voor Avondvierdaagse

Sport en Welzijn zoekt vrijwilligers die kunnen helpen bij de Avondvierdaagse die wordt georganiseerd van 6 t/m 9 juni 2023. De Avondvierdaagse is een wandelfeest waar jaarlijks ruim 400 inwoners aan deelnemen. Door de verschillende afstanden kan zowel jong tot oud gezellig mee wandelen.

Niets van dit alles is mogelijk zonder de inzet van vele vrijwilligers. De organisatie wil haar wandelaars een onvergetelijke vierdaagse bezorgen. Ben jij enthousiast en vind je het leuk om een bijdrage te leveren? Dan zijn wij opzoek naar jou! Tijdens deze week zijn er veel verschillende taken waar vrijwilligers voor nodig zijn. Liever niet iedere dag? Geen enkel probleem. Zoals ieder jaar,  lopen we in de verschillende dorpskernen.

  • Dinsdag 6 juni: Reeuwijk-Brug
  • Woensdag 7 juni: Reeuwijk-Dorp
  • Donderdag 8 juni: Driebruggen
  • Vrijdag 9 juni: Bodegraven

Laat via de mail a4d@senw-br.nl weten of jij het leuk vindt om te helpen.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN