Gepubliceerd 12 augustus 2021

Vrijwilligers De Fuut zoeken versterking voor nieuwe seizoen

Zwembaden die werken met vrijwilligers, zoals de Hazelaar in Hazerswoude-Dorp en De Fuut in Reeuwijk-Brug, hebben moeite om de roosters rond te krijgen. Dat was afgelopen woensdag te lezen in AD Groene Hart en 21 juli in de Kijk op Bodegraven-Reeuwijk. “Het lijkt zo vanzelfsprekend dat het zwembad open is maar dat is het niet”, zegt Dieter Möckelmann van zwembad De Fuut.

Openlucht zwembad De Fuut

Veel ouderen zijn vorig jaar gestopt met vrijwilligerswerk vanwege het coronavirus en een deel daarvan is niet meer teruggekomen. Dieter vraagt ouders van kinderen die regelmatig komen zwemmen om een paar uurtjes in De Fuut te komen werken.


Volgens Dieter is het aantal bezoekers dit jaar weer top maar langs het bad kan hij nog wel wat hulp gebruiken. Mail Dieter dieter@zwembaddefuut.nl om te vragen hoe je kunt helpen, zodat De Fuut ook volgend seizoen weer ruime openingstijden kan bieden.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN