Gepubliceerd 18 januari 2023

Vriendenschaar wint derby bij CKV Reeuwijk

De herstart van de zaalkorfbalcompetitie bracht meteen CKV Reeuwijk en Vriendenschaar tegenover elkaar. In de gemeentelijke derby kwam Vriendenschaar als winnaar boven drijven: 14-20.

● Spelmoment uit de wedstrijd CKV Reeuwijk-Vriendenschaar. (Foto: Fenne v.d. Hoogenband)

Aanpassingen

CKV Reeuwijk trad nog met een ongeslagen status Vriendenschaar tegemoet. Vriendenschaar verloor nog voor de winterstop van kampioenskandidaat Animo. Vriendenschaar moest o.a. door blessures wat aanpassingen doorvoeren. Thom uit de Bosch en Louise Kevelam kregen daardoor een basisplaats.

Initiatief

Vriendenschaar pakte meteen het initiatief en liep uit naar een 7-11 ruststand. Tijdens de 1e helft viel Justin Kersseboom al heel snel uit, waardoor hij niet echt de kans kreeg om tegen z’n oude club Vriendenschaar uit te komen.

De wedstrijd zelf was niet groots.  Het spel lag veel stil en er werden door de veel fluitende scheidsrechter nogal wat vrije ballen uitgedeeld. En die werden niet altijd benut. Vriendenschaar bleef aan de positieve kant van de score en bracht zodoende CKV Reeuwijk de eerste nederlaag toe: 14-20.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN