18 januari 2023

Vriendenschaar wint derby bij CKV Reeuwijk

De herstart van de zaalkorfbalcompetitie bracht meteen CKV Reeuwijk en Vriendenschaar tegenover elkaar. In de gemeentelijke derby kwam Vriendenschaar als winnaar boven drijven: 14-20.

● Spelmoment uit de wedstrijd CKV Reeuwijk-Vriendenschaar. (Foto: Fenne v.d. Hoogenband)

Aanpassingen

CKV Reeuwijk trad nog met een ongeslagen status Vriendenschaar tegemoet. Vriendenschaar verloor nog voor de winterstop van kampioenskandidaat Animo. Vriendenschaar moest o.a. door blessures wat aanpassingen doorvoeren. Thom uit de Bosch en Louise Kevelam kregen daardoor een basisplaats.

Initiatief

Vriendenschaar pakte meteen het initiatief en liep uit naar een 7-11 ruststand. Tijdens de 1e helft viel Justin Kersseboom al heel snel uit, waardoor hij niet echt de kans kreeg om tegen z’n oude club Vriendenschaar uit te komen.

De wedstrijd zelf was niet groots.  Het spel lag veel stil en er werden door de veel fluitende scheidsrechter nogal wat vrije ballen uitgedeeld. En die werden niet altijd benut. Vriendenschaar bleef aan de positieve kant van de score en bracht zodoende CKV Reeuwijk de eerste nederlaag toe: 14-20.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking en later opklaringen

De ochtend begint bewolkt en er kan in eerste instantie nog wat regen vallen. De matige wind is zuidwest. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag maar ook opklaringen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht eerst opklaringen maar later in de nacht meer bewolking. De temperatuur zakt naar 3°C.

Woensdag is het voornamelijk bewolkt. In de loop van de middag en in de avond valt er regen.

De krachtige wind zit in de westhoek. De thermometer geeft 8°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen


MEEST BEKEKEN

Sluit Menu