Gepubliceerd 18 januari 2023

Vriendenschaar wint derby bij CKV Reeuwijk

De herstart van de zaalkorfbalcompetitie bracht meteen CKV Reeuwijk en Vriendenschaar tegenover elkaar. In de gemeentelijke derby kwam Vriendenschaar als winnaar boven drijven: 14-20.

● Spelmoment uit de wedstrijd CKV Reeuwijk-Vriendenschaar. (Foto: Fenne v.d. Hoogenband)

Aanpassingen

CKV Reeuwijk trad nog met een ongeslagen status Vriendenschaar tegemoet. Vriendenschaar verloor nog voor de winterstop van kampioenskandidaat Animo. Vriendenschaar moest o.a. door blessures wat aanpassingen doorvoeren. Thom uit de Bosch en Louise Kevelam kregen daardoor een basisplaats.

Initiatief

Vriendenschaar pakte meteen het initiatief en liep uit naar een 7-11 ruststand. Tijdens de 1e helft viel Justin Kersseboom al heel snel uit, waardoor hij niet echt de kans kreeg om tegen z’n oude club Vriendenschaar uit te komen.

De wedstrijd zelf was niet groots.  Het spel lag veel stil en er werden door de veel fluitende scheidsrechter nogal wat vrije ballen uitgedeeld. En die werden niet altijd benut. Vriendenschaar bleef aan de positieve kant van de score en bracht zodoende CKV Reeuwijk de eerste nederlaag toe: 14-20.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en kans op  sneeuw

In de ochtend is het bewolkt en valt er later nog wat (natte) sneeuw. De matige wind is zuidoost. De temperatuur is 2°C.

In de middag is het bewolkt en valt er in eerste instantie nog (smeltende ) sneeuw die later overgaat in regen. De matige wind waait uit het zuidoosten. De thermometer geeft 2°C aan.

In de nacht voornamelijk bewolkt en kans op regen. De minimumtemperatuur wordt 2°C.

Dinsdag bewolkt weer en perioden met regen. De wind is zwak en komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 4°C.

Foto: De Groene wereld Eerst nog sneeuw

 

MEEST BEKEKEN