Gepubliceerd 12 maart 2024

Vriendenschaar weer de sterkste in derby tegen CKV Reeuwijk

In de gemeentelijke derby tegen CKV Reeuwijk trok Vriendenschaar opnieuw de winst naar zich toe. In de Sporthoeve zegevierden de Bodegravers met 23-18.

Voor CKV Reeuwijk was er nog een heel kleine kans om degradatie te voorkomen, terwijl voor Vriendenschaar niets meer op spel stond. In de eerste helft voltrok zich een gelijk opgaande wedstrijd. Met een puntje voorsprong ging Vriendenschaar met 10-9 de rust in.

In de 2e helft maakte Vriendenschaar het verschil. Het liep uit naar 21-13, waardoor er geen sprake meer was van enige spanning. CKV Reeuwijk moest zich dan ook neerleggen bij de feiten: Vriendenschaar te sterk en degradatie heel dichtbij. Uiteindelijk bepaalde Vriendenschaar de eindstand op 23-18.

Vriendenschaar 2 degradeert

De vreugde van de overwinning op CKV Reeuwijk werd bij Vriendenschaar toch nog enigszins getemperd door de degradatie van Vriendenschaar 2, dat verloor van de reserves van CKV Reeuwijk.

Bericht: André van Egdom / Bron: Fenne v.d. Hoogenband

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN