Gepubliceerd 20 maart 2024

Vriendenschaar sluit zaalseizoen af met knappe winst

Handhaving had Vriendenschaar al in de knip. Zo kon de laatste wedstrijd van het zaalseizoen tegen VEO zonder druk worden afgewerkt. En dat pakte goed uit voor de Bodegravers door met 15-20 aan het langste eind te trekken tegen het sterker geachte VEO.

De wedstrijd startte vooral verdedigend sterk aan beide kanten. VEO had wat pech in de afronding. Vriendenschaar bood voldoende energie. Met rust stond het 6-8 en daarmee op schema voor de winst. De Bodegravers bleven energiek na rust, maar VEO wist de energie ook terug te vinden. De verdedigende druk bleef hoog en de duels werden fysieker.

Laatste kwartier

Het laatste kwartier werden invallers Jeroen Streng en Nadine Snijder ingebracht, waarvan laatste haar eerste schot wist te bekronen met een goal. Met de 15-20 eindstand wist Vriendenschaar in de laatste wedstrijd nog een beetje te ‘stunten’.

Boven verwachting

Vriendenschaar eindigt zo definitief op de vijfde plek in de 1e Klasse G met 15 punten en dat 11 punten hoger ligt dan de degradatieplekken. Gezien alle blessures van de afgelopen tijd is het zaalseizoen toch nog boven verwachting goed afgesloten. In april begint het veldseizoen.

Bericht: André van Egdom / Bron: Fenne v.d. Hoogenband

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en brede opklaringen

In de ochtend drijft er bewolking en ontstaan er ook enkele opklaringen. De zwakke wind is noordoost. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag wisselen wolken en zonnige perioden elkaar af. De matige wind waait uit het noordoosten. De temperatuur is 10°C.

De nacht verloopt helder waardij het een graadje vriest.

Dinsdag wolken en opklaringen. In de middag trekt de hemel dicht en gaat er in de avond regen vallen. Het kwik komt niet verder dan 10°C. 

Foto: Nathalie de Winter Morgenrood

 

MEEST BEKEKEN