19 september 2022

Vriendenschaar scoort weinig maar wint wel

Ook de 2e competitiewedstrijd heeft Vriendenschaar in winst omgezet. In Rotterdam werd WION met 4-9 verslagen waarbij wind en regen het vinden van de korf bemoeilijkten.

Wind en regen spelbreker

Bepaald geen ideale weersomstandigheden voor beide ploegen en dat was al direct merkbaar in de 1e speelhelft. Vriendenschaar wist nog het meest de korf te vinden en nam een 2-5 voorsprong de rust in.

In de 2e helft werd ook weinig gescoord. Vriendenschaar verdedigde scherp de voorsprong uit de 1e helft. Het lukte WION niet dichterbij te komen. Uiteindelijk trok Vriendenschaar de 2e competitiezege met 4-9 over de streep.

Eerste zege CKV Reeuwijk

In dezelfde 2e klasse won CKV Reeuwijk op eigen veld met 16-13 van Dijkvogels. En daarmee hebben ook de Reeuwijkers hun eerste overwinning te pakken.

• Bericht & beeld: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en eerst nog buien

De regen is intussen naar het oosten van het land getrokken. Er voor in de plaats zien we wolken en steeds meer opklaringen. In het eerste deel van de ochtend vallen er nog buien. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het westen. Vanmiddag geeft de thermometer 17°C aan. Vannacht een afwisseling van wolken en opklaringen. Met 12°C wordt het niet koud.

Zondag ziet er beter uit. Het is wisselend bewolkt en opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 17°C.

Foto: Weermagazine Eerst nog buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu