Gepubliceerd 19 september 2022

Vriendenschaar scoort weinig maar wint wel

Ook de 2e competitiewedstrijd heeft Vriendenschaar in winst omgezet. In Rotterdam werd WION met 4-9 verslagen waarbij wind en regen het vinden van de korf bemoeilijkten.

Wind en regen spelbreker

Bepaald geen ideale weersomstandigheden voor beide ploegen en dat was al direct merkbaar in de 1e speelhelft. Vriendenschaar wist nog het meest de korf te vinden en nam een 2-5 voorsprong de rust in.

In de 2e helft werd ook weinig gescoord. Vriendenschaar verdedigde scherp de voorsprong uit de 1e helft. Het lukte WION niet dichterbij te komen. Uiteindelijk trok Vriendenschaar de 2e competitiezege met 4-9 over de streep.

Eerste zege CKV Reeuwijk

In dezelfde 2e klasse won CKV Reeuwijk op eigen veld met 16-13 van Dijkvogels. En daarmee hebben ook de Reeuwijkers hun eerste overwinning te pakken.

• Bericht & beeld: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN