Gepubliceerd 19 september 2022

Vriendenschaar scoort weinig maar wint wel

Ook de 2e competitiewedstrijd heeft Vriendenschaar in winst omgezet. In Rotterdam werd WION met 4-9 verslagen waarbij wind en regen het vinden van de korf bemoeilijkten.

Wind en regen spelbreker

Bepaald geen ideale weersomstandigheden voor beide ploegen en dat was al direct merkbaar in de 1e speelhelft. Vriendenschaar wist nog het meest de korf te vinden en nam een 2-5 voorsprong de rust in.

In de 2e helft werd ook weinig gescoord. Vriendenschaar verdedigde scherp de voorsprong uit de 1e helft. Het lukte WION niet dichterbij te komen. Uiteindelijk trok Vriendenschaar de 2e competitiezege met 4-9 over de streep.

Eerste zege CKV Reeuwijk

In dezelfde 2e klasse won CKV Reeuwijk op eigen veld met 16-13 van Dijkvogels. En daarmee hebben ook de Reeuwijkers hun eerste overwinning te pakken.

• Bericht & beeld: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

In de ochtend ontstaan er misbanken, trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat een zwakke zuidwestenwind bij een temperatuur van 19*C.

In de middag en avond zonnige perioden maar ook sluierbewolking. De zwakke wind wordt zuid. Het kwik loopt op naar 23 a 24*C.

In de nacht brede opklaringen maar later meer bewolking. Het is met 17*C als minimum een zachte nacht.

Dinsdag in de ochtend bewolkt en valt er wat regen. De matige wind is noordwest en de temperatuur 17*C.

In de middag brede opklaringen maar ook kans op een bui. De thermometer geeft 17*C aan. 

Foto: De Groene wereld

 

MEEST BEKEKEN