Gepubliceerd 6 december 2022

Vriendenschaar pakt opnieuw de winst

Op zaterdag 3 december jl. was het tijd voor de eerste thuiswedstrijd in het zaalseizoen voor Vriendenschaar, die wel deels overlapte met de achtste finale van Nederland tijdens het WK.

● Beeld uit de wedstrijd Vriendenschaar-Reehorst’45. Met op de rug gezien Tijn v.d. Hoogenband. (Foto: Fenne v.d. Hoogenband)

Onrustig

Toch werd een mooie wedstrijd gespeeld. Al moest deze een beetje op gang komen. Ook tegenstander Reehorst ’45 debuteert dit zaalseizoen in de eerste klasse. De eerste helft was spannend en lastig. Vanuit Bodegraafse kant waren veel plaatsfouten, en er werd onrustig gespeeld. Reehorst wist bij rust een voorsprong te pakken: 11-13.

Rustiger en scherper

In rust werd de tijd genomen om even pas op de plaats te maken en met z’n allen de rust weer terug te vinden. Dit werkte. In de tweede helft werd rustiger en tegelijkertijd scherper gespeeld. Het aanvallen was meer verzorgd en zo werd er ook meer gescoord. Al gauw ging de stand van 11-13 naar 19-13 met een flinke voorsprong voor de thuisploeg dus.

De eindfase was niet langer spannend en de scheidsrechter floot af bij een stand van 24-17. Vriendenschaar wint nu al maanden op rij. Sinds het begin van het seizoen 2022/2023 (in september) is er geen wedstrijd verloren. Iets om van te genieten en om door te zetten.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en kans op  sneeuw

In de ochtend is het bewolkt en valt er later nog wat (natte) sneeuw. De matige wind is zuidoost. De temperatuur is 2°C.

In de middag is het bewolkt en valt er in eerste instantie nog (smeltende ) sneeuw die later overgaat in regen. De matige wind waait uit het zuidoosten. De thermometer geeft 2°C aan.

In de nacht voornamelijk bewolkt en kans op regen. De minimumtemperatuur wordt 2°C.

Dinsdag bewolkt weer en perioden met regen. De wind is zwak en komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 4°C.

Foto: De Groene wereld Eerst nog sneeuw

 

MEEST BEKEKEN