Gepubliceerd 23 januari 2023

Vriendenschaar onderuit tegen gretig Sparta

Zaterdagmiddag ging Vriendenschaar onderuit tegen middenmoter Sparta. In Nijkerk incasseerden de Bodegravers met 22-15 de 2e nederlaag in het zaalseizoen.

● Vriendenschaar ging tegen Sparta onderuit. (Archieffoto: Fenne v.d. Hoogenband)

Gretig en fel

Vriendenschaar liep tegen gretig en fel Sparta. De thuisploeg gunde Vriendenschaar kreeg niet de kans om even aan te zetten. Het aanvalsspel verliep bij Vriendenschaar stroef. Schoten werden geblokt en passes onderschept en Sparta wist gemiste schoten in de rebound gemakkelijk af te vangen.

Net voor rust kwam Vriendenschaar nog terug van een 7-4 achterstand: 8-8.  In het 2e bedrijf liet Vriendenschaar de wedstrijd uit handen glippen: 22-15.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN