23 januari 2023

Vriendenschaar onderuit tegen gretig Sparta

Zaterdagmiddag ging Vriendenschaar onderuit tegen middenmoter Sparta. In Nijkerk incasseerden de Bodegravers met 22-15 de 2e nederlaag in het zaalseizoen.

● Vriendenschaar ging tegen Sparta onderuit. (Archieffoto: Fenne v.d. Hoogenband)

Gretig en fel

Vriendenschaar liep tegen gretig en fel Sparta. De thuisploeg gunde Vriendenschaar kreeg niet de kans om even aan te zetten. Het aanvalsspel verliep bij Vriendenschaar stroef. Schoten werden geblokt en passes onderschept en Sparta wist gemiste schoten in de rebound gemakkelijk af te vangen.

Net voor rust kwam Vriendenschaar nog terug van een 7-4 achterstand: 8-8.  In het 2e bedrijf liet Vriendenschaar de wedstrijd uit handen glippen: 22-15.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en sluierbewolking

In de ochtend van deze 2e pinksterdag is er veel ruime voor de zon maar trekt er ook sluierbewolking over. De matige wind is noordoost en de temperatuur 13°C.

In de middag ook sluierbewolking die verder in de middag en in de avond oplost. De matige wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 17°C aan.

In de nacht een afwisseling van wolken en brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Dinsdag trekt er in de ochtend bewolking over en zien we maar weinig van de zon. In de middag en avond klaart het op. De matige wind blijft noordoost. Warmer dan 17°C wordt het niet. 

Foto: Tonnie Sluierbewolking

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu