21 oktober 2021

Vriendenschaar naar twee competitiezeges

Zowel vorig weekend als afgelopen dinsdag boekte Vriendenschaar ruime competitiezeges. Zaterdag ging ACKC kopje onder met 24-12 en dinsdag jl. won Vriendenschaar het inhaalduel van Keep Fit ’70 met 25-10.

• Spelmoment uit Vriendenschaar-ACKC. (Foto: Fenne van den Hoogenband)

Een goed begin

Zaterdag liep Vriendenschaar in de eerste helft tegen ACK al flink uit. Onder het mom ‘een goed begin is het halve werk’ vloog het allereerste schot al in de allereerste aanval voor Vriendenschaar door de korf. Bij rust was met 11-5 al een ruime voorsprong opgebouwd.

Veel doelpunten

In de tweede helft werd nog flink gescoord. Ook vanuit een aantal strafworpen. Het spel was inmiddels aardig fysiek, maar een spannende wedstrijd werd het niet. Vriendenschaar hield de Almkerkers op voldoende afstand: 24-12.

Debuut

Het laatste deel van de wedstrijd maakte Louise Kevelam A1 haar debuut in het eerste, wat zij heel goed deed. Ook bij Vriendenschaar 2 mocht zij al invallen, waar ze een belangrijke strafworp scoorde.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Wolken en opklaringen

n de ochtend wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de loop van de middag neemt het aandeel wolken toe. In de loop van de avond kan er lichte regen gaan vallen. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het voornamelijk bewolkt. Het koelt af naar 13°C.

Vrijdag wolken afgewisseld met brede opklaringen. De matige wind draait naar het noordwesten. Met 16°C is het vrij fris voor de tijd van het jaar.

In het weekend fris. 

Foto: De Groene wereld Wolken en opklaringen

 

Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en in de avond raakt het geheel bewolkt. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

In de nacht bewolkt en kans op wat regen. De minimumtemperatuur wordt 13°C.

Donderdag In de ochtend opklaringen maar in de middag en avond meer bewolking. De matige wind zit in de westhoek. Met 18°C wordt het een graadje warmer. 

Foto: Maarten Koch Wolken en opklaringen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu