Gepubliceerd 14 mei 2024

Vriendenschaar houdt ongeslagen veldstatus vast

Vriendenschaar blijft in poule 6 van de 1e klas ongeslagen aan de leiding. In Leiden wonnen de Bodegraafse veldkorfballers met 12-14 van KZ Danaïden.

Vriendenschaar kwam in de 1e helft niet echt goed uit de startblokken. De thuisploeg nam een 5-1 voorsprong. Vriendenschaar herpakte zich in het verdere verloop van de 1e helft. Het wist de achterstand tot de rust te beperken tot 8-7.

Meer energie

In de 2e helft moest Vriendenschaar meer energie in de wedstrijd steken. Zo werd nog wat gewisseld aan Bodegraafse kant om dat teweeg te brengen en werd o.a. Jinke van Keeken ingebracht, die maanden geleden haar achillespees afscheurde tijdens een wedstrijd.

Erover heen

Bij 9-9 nam Vriendenschaar het voortouw. Hoewel de Leidenaren in de buurt bleven. Vriendenschaar loodste uiteindelijk toch een 12-14 eindzege over de streep.

Bericht: André van Egdom | Bron: Fenne v.d. Hoogenband (Vriendenschaar)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon, wolken en buien

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke zuidoostenwind. De temperatuur is 17°C.

In de middag en avond een mix van wolken, opklaringen en met name in de middag ook regen- en onweersbuien. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 11°C.

Maandag levert een droge dag op met opklaringen en wolken. De wind is zuidwest. Veel warmer dan 18°C wordt het deze dag niet.

Foto: Mees Later buien

 

MEEST BEKEKEN