Gepubliceerd 7 mei 2023

Vriendenschaar en CKV Reeuwijk weer tegen elkaar in zaalcompetitie

Hoewel de veldkorfbalcompetitie nog afgemaakt moet worden, weten Vriendenschaar en CKV Reeuwijk al wel hoe de indeling er uit ziet voor de volgende zaalkorfbalcompetitie.

Weer tegen elkaar

Beide teams zitten net als vorig seizoen weer bij elkaar en dit keer in de 1e Klasse G. In de poule zijn ook Oranje Wit (Dordrecht), VEO (Voorburg), KCR (Ridderkerk), Erasmus (Rotterdam, Nexus (Schiedam) en BEP (Purmerend) ondergebracht.

Erasmus en Nexus zijn bekende tegenstanders voor Vriendenschaar en CKV Reeuwijk.

Grote kans op kampioenschap

A.s. zaterdag 13 mei krijgt de veldkorfbalcompetitie een verder vervolg. Vriendenschaar speelt dan uit bij Korbis in Waddinxveen, aanvang 15.40 uur. De wedstrijd is live te volgen in Sport Op Zaterdag bij radio BR6. Bij winst maakt Vriendenschaar een grote stap naar het kampioenschap in de 2e klasse G. En dat kan dan een week later een feit worden.

Bericht & beeld: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en kans op  sneeuw

In de ochtend is het bewolkt en valt er later nog wat (natte) sneeuw. De matige wind is zuidoost. De temperatuur is 2°C.

In de middag is het bewolkt en valt er in eerste instantie nog (smeltende ) sneeuw die later overgaat in regen. De matige wind waait uit het zuidoosten. De thermometer geeft 2°C aan.

In de nacht voornamelijk bewolkt en kans op regen. De minimumtemperatuur wordt 2°C.

Dinsdag bewolkt weer en perioden met regen. De wind is zwak en komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 4°C.

Foto: De Groene wereld Eerst nog sneeuw

 

MEEST BEKEKEN