Gepubliceerd 12 december 2022

Vriendenschaar en CKV Reeuwijk blijven winnen

In de 3e ronde van de zaalkorfbalcompetitie bond Vriendenschaar opnieuw een overwinning aan de zegekar. In Oud Gastel was Vriendenschaar met 15-26 een maatje te groot voor Juliana.

● Spelmoment uit Juliana-Vriendenschaar. (Foto: Fenne v.d. Hogenband)

Op schot

Dankzij de heren van Juliana kon de thuisclub nog even Vriendenschaar bijbenen. Echter niet lang want Tijn v.d. Hogenband was met 8 treffers prima op schot waardoor Vriendenschaar toch met een flinke voorsprong de rust inging: 10-16.

Niet dichterbij

Juliana probeerde in de 2e helft door achterverdedigen het tempo uit de wedstrijd te halen. Het deerde Vriendenschaar niet waardoor Juliana geen steek dichterbij kwam. Vriendenschaar stoomde door naar een grotere voorsprong. Man van de wedstrijd werd Tijn v.d. Hogenband met 11 treffers. In de slotfase werd zijn hele vak gewisseld als een soort publiekswissel voor het prima spel.

Ook winst voor CKV Reeuwijk

Ook CKV Reeuwijk boekte in dezelfde 1e Klasse F een derde zege op rij. De Reeuwijkers walsten met 25-18 over HKC.

Animo, Vriendenschaar en CKV Reeuwijk gaan met z’n drieën met 6 uit 3 aan de leiding. Vriendenschaar speelt a.s. zaterdag in de Sporthoeve tegen Animo één van de medekoplopers, aanvang 16.45 uur.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regendag

In de ochtend drijft er bewolking over maar is het nog droog. Even later gaat het regenen. Er staat een matige zuidenwind bij een temperatuur van 7°C.

In de middag en avond valt er regen. De matige wind waait uit het zuiden. Met 11°C is het zacht voor de tijd van het jaar.

In de nacht regen. De vrij krachtige wind draait naar het westen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Zondag een afwisseling van wolken en opklaringen. In de avond trekt een regengebied over. De vrij krachtige wind is west. De thermometer geeft 11°C aan.

Foto: Tonnie Nog erg nat

 

MEEST BEKEKEN