Gepubliceerd 30 november 2022

Vriendenschaar debuteert met winst in 1e Klasse

Afgelopen zaterdag ging het zaalseizoen voor alle jeugd en seniorenteams van Vriendenschaar weer van start, zo ook voor de Vriendenschaar-selectie. Een bijzonder seizoen want Vriendenschaar debuteert dit jaar in de eerste klasse.

● Foto: Fenne van den Hoogenband (Archieffoto)

Onbekende tegenstander

Vriendenschaar reisde af naar Oss om het op te nemen tegen DOT. Een tot nu toe onbekende tegenstander, waarvan op papier werd gedacht aan een sterkte tegenstander. En sterk bleken zij zeker. Vriendenschaar wist van begin af aan net één à twee doelpunten voor te blijven op DOT, maar beide teams waren duidelijk aan elkaar gewaagd. Met nog één minuut tot de rust stond het 11-12, maar wist vaste speler van Vriendenschaar Tijn van den Hoogenband nog een bijna-buzzerbeater te maken om de stand op 11-13 te brengen.

Net op voorsprong

Na rust werd de verdedigende druk aan beide kanten nog iets opgevoerd, waardoor beide teams moeite hadden met kansen creëren en zo ook scoren. De score liep weliswaar minder gestaag, maar nog steeds aardig gelijk op. Al bleven de Bodegravers altijd net op voorsprong staan. Dit eindigde uiteindelijk in een 18-20 winst voor Vriendenschaar. De eerste punten in de eerste klasse zijn daarmee binnen.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon, wolken en buien

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke zuidoostenwind. De temperatuur is 17°C.

In de middag en avond een mix van wolken, opklaringen en met name in de middag ook regen- en onweersbuien. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 11°C.

Maandag levert een droge dag op met opklaringen en wolken. De wind is zuidwest. Veel warmer dan 18°C wordt het deze dag niet.

Foto: Mees Later buien

 

MEEST BEKEKEN