30 november 2022

Vriendenschaar debuteert met winst in 1e Klasse

Afgelopen zaterdag ging het zaalseizoen voor alle jeugd en seniorenteams van Vriendenschaar weer van start, zo ook voor de Vriendenschaar-selectie. Een bijzonder seizoen want Vriendenschaar debuteert dit jaar in de eerste klasse.

● Foto: Fenne van den Hoogenband (Archieffoto)

Onbekende tegenstander

Vriendenschaar reisde af naar Oss om het op te nemen tegen DOT. Een tot nu toe onbekende tegenstander, waarvan op papier werd gedacht aan een sterkte tegenstander. En sterk bleken zij zeker. Vriendenschaar wist van begin af aan net één à twee doelpunten voor te blijven op DOT, maar beide teams waren duidelijk aan elkaar gewaagd. Met nog één minuut tot de rust stond het 11-12, maar wist vaste speler van Vriendenschaar Tijn van den Hoogenband nog een bijna-buzzerbeater te maken om de stand op 11-13 te brengen.

Net op voorsprong

Na rust werd de verdedigende druk aan beide kanten nog iets opgevoerd, waardoor beide teams moeite hadden met kansen creëren en zo ook scoren. De score liep weliswaar minder gestaag, maar nog steeds aardig gelijk op. Al bleven de Bodegravers altijd net op voorsprong staan. Dit eindigde uiteindelijk in een 18-20 winst voor Vriendenschaar. De eerste punten in de eerste klasse zijn daarmee binnen.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

De ochtend begint bewolkt maar geleidelijk aan klaart het op. De zwakke wind is noord tot noordoost. De temperatuur is 13°C.

In de middag en avond een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot soms matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een zonnige dag op en vrijwel geen bewolking. De zwakke tot matig wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft in de middag 22°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu